WIMBLEDON 2014. Românii au început cu STÂNGUL la Wimbledon. Primul rezultat e un dezastru

WIMBLEDON 2014. Trei români au fost programaţi să intre în concurs în prima zi a turneului de la Wimbledon, Victor Hănescu, Monica Niculescu şi Andreea Mitu. Primul care a jucat a fost Victor Hănescu.

23 iun. 2014, 13:50
WIMBLEDON 2014. Românii au început cu STÂNGUL la Wimbledon. Primul rezultat e un dezastru

WIMBLEDON 2014. Victor Hănescu a deschis drumul românilor la ediţia din acest an a Wimbledonului. Singurul nostru reprezentant pe tabloul masculin l-a avut ca adversar pe cehul Thomas Berdych, al 6-lea favorit al întrecerii şi în ciuda faptului că a câştigat primul set, la tie-break, nu i-a putut face faţă. Meciul a durat două ore şi 55 de minute, iar Berdych s-a impus cu 6-7, 6-1, 6-4, 6-3.

Victor Hănescu a avut un procentaj excelent al primului serviciu, 79%, însă a fost catastrofal pe serviciul doi, procentul punctelor câştigate fiind de doar 40%. Un alt aspect care a făcut decisiv diferenţa a fost cel referitor la loviturile câştigătoare, 75 pentru Berdych, doar 39 pentru Hănescu. De asemenea, numărul aşilor i-a fost favorabil lui Berdych, 22-10.

Citeşte şi SIMONA HALEP o poate întâlni pe SORANA CÎRSTEA în turul III, la WIMBLEDON. Vezi tabloul tragerii la sorţi

Tot astăzi joacă şi Monica Niculescu, de la ora 18.45, cu belgianca Van Uytvank, iar de la ora 19.30 debutanta Andreea Mitu o întâlneşte pe a 4-a favorită, poloneza Agneszka Radwanska.