SIMONA HALEP o poate întâlni pe SORANA CÎRSTEA în turul III, la WIMBLEDON. Vezi tabloul tragerii la sorţi

SIMONA HALEP. Vineri a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, care va începe luni la Londra. România are un singur reprezentant pe tabloul masculin, pe Victor Hănescu, în timp ce în secţiunea feminină suntem reprezentaţi de Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Alexandra Cadanţu, Irina Begu şi, în premieră, Andreea Mitu, venită din calificări.

20 iun. 2014, 10:55

SIMONA HALEP a avut parte de o tragere la sorţi dificilă pentru ediţia din acest an a Wimbledonului, compatrioata noastră, favorită numărul 3 la turneul care va începe luni în capitala Marii Britanii, fiind pe aceeaşi parte de tablou cu Serena Williams şi Maria Şarapova. Cu una dintre ele ar urma să se întâlnească în semifinale, dacă ar trece de Jelena Jankovic, pe care ar întâlni-o în sferturile de finală.

Până atunci, SIMONA HALEP o va întâlni pe brazilianca Teliana Pereira în primul tur la Wimbledon, jucătoare aflată pe locul 91 în lume. De asemenea, adversara din turul doi a SIMONEI HALEP este una accesibilă, ea urmând s-o întâlnească pe învingătoarea dintre nemţoaica Dinah Pfizenmaier (114 WTA) şi ucraineanca Lesia Ţurenko (147 WTA).

Citeşte şi SIMONA HALEP explică de ce a ABANDONAT în Olanda. Mesajul Simonei înainte de Wimbledon

În turul 3, SIMONA HALEP ar putea-o întâlni pe SORANA CÎRSTEA, care în turul doi va juca împotriva americancei Victoria Duval (126 WTA), iar în turul secund o va întâlni pe învingătoarea dintre slovaca Magdalena Ribarikova (35 WTA) şi elveţianca Belinda Bencic (77 WTA).

Alexandra Cadanţu va juca împotriva italiencei Camila Giorgi, Irina Begu o va întâlni pe Virginie Razzano (Franţa), în timp ce Monica Niculescu şi Andreea Mitu (venită din calificări) le vor întâlni în primul tur pe Alison Van Uytvanck (Belgia), respectiv Agnieszka Radwanska (Polonia).

În turneul masculin, singurul reprezentant al României pe tabloul principal, Victor Hănescu, îl va avea ca adversar în partida de debut pe cehul Tomas Berdych (cap de serie nr. 6).

Vezi şi SORANA CÎRSTEA şi ANA IVANOVIC, cele mai sexy selfie-uri din tenisul feminin GALERIE FOTO