WIMBLEDON 2016. Simona Halep scapă de o adversară de temut. Azarenka a declarat forfait

WIMBLEDON 2016. Bielorusa Victoria Azarenka a anunţat joi că nu va participa la turneul de tenis de la Wimbledon, care va începe luni, la Londra, din cauza unei accidentări la genunchi.

23 iun. 2016, 14:04
WIMBLEDON 2016. Simona Halep scapă de o adversară de temut. Azarenka a declarat forfait

WIMBLEDON 2016. Victoria Azarenka, numărul 6 mondial, a abandonat în primul tur şi la Roland Garros, tot din cauza unor probleme la genunchi. Pentru Azarenka, startul sezonului a fost unul excelent, cu trei turnee câștigate: Brisbane, Indian Wells și Miami. De la succesul din Florida însă, Azarenka nu și-a mai regăsit forma sportivă.

WIMBLEDON 2016. În vârstă de 26 de ani, Azarenka a câştigat de două ori Australian Open şi este dublă semifinalistă la Wimbledon. În 2015, bielorusa a fost eliminată în sferturile turneului pe iarbă din Anglia.

Turneul de Mare Şlem de la Wimbledon se va desfășura între 27 iunie şi 10 iulie, iar România va fi reprezentată de cinci jucătoare la simplu feminin: Simona Halep (cap de serie numărul 5), Irina Begu (cap de serie numărul 26), Monica Niculescu (locul 46 WTA), Patricia Ţig şi Sorana Cîrstea (locul 86 WTA).