WIMBLEDON 2016. Simona Halep va avea O CĂPŞUNĂ pe echipament FOTO

WIMBLEDON 2016. Simona Halep va juca într-un echipament alb complet la WIMBLEDON 2016, conform tradiţiei, dar sponsorul tehnic, Adidas, i l-a personalizat şi i-a imprimat pe faţa tricoului de antrenament o căpşună, fructul preferat de spectatorii de la Wimbledon. WIMBLEDON 2016 are loc în perioada 27 iunie - 10 iulie.

21 iun. 2016, 09:43

WIMBLEDON 2016. Echipamentul de joc al Simonei Halep este format din fustă albă cu dungă neagră în jurul taliei şi un maieu alb. Simona trece în acest fel de la costumaţia de zebră pe care a purtat-o la Roland Garros, şi care nu a fost una cu noroc, la un design clasic aşa cum cere tradiţia la Wimbledon. Pe ultima piesă care face parte din echipamentul Simonei Halep, tricoul de antrenament, a fost desenată o căpşună, fructul preferat de spectatorii de la Wimbledon.

WIMBLEDON 2016. Simona Halep va îmbrăca deosebitul tricou doar la antrenamente şi la conferinţele de presă, ţinând cont că regulamentul de la Wimbledon nu le permite jucătorilor să intre în meciurile oficiale cu alte însemne decât logourile companiilor de echipament sportiv.