WIMBLEDON 2019. Simona Halep nu ştie cu cine va juca în optimi. „Antrenorul meu se ocupă, eu nu mă uit pe tablou”

WIMBLEDON 2019. Simona Halep a câştigat vineri cu 6-3, 6-1 în faţa Victoriei Azarenka şi va juca în optimi cu învingătoarea din partida Polona Hercog - Cori Gauff. Întrebată de viitrul meci, Halep a dezvăluit că nu urmăreşte tabloul.

05 iul. 2019, 16:10
WIMBLEDON 2019. Simona Halep nu ştie cu cine va juca în optimi. „Antrenorul meu se ocupă, eu nu mă uit pe tablou”

WIMBLEDON 2019. „Antrenorul meu va analiza viitoarea adversară, eu nu ştiu cu cine voi juca. Nu mă uit pe tabloul de concurs. Dacă nu te uiţi, nu simţi presiunea. Eu vreau de fiecare dată să arăt cea mai bună versiune a mea pe teren, la asta mă concentrez„, a spus Simona Halep imediat după meci, la Eurosport.

Citeşte şi Simona Halep, calificare senzaţională în optimi, la Wimbledon. A câştigat 11 din ultimele 12 game-uri cu Azarenka

Totodată, ea s-a referit şi la victoria în două seturi cu Azarenka. „Nu a fost atât de uşor precum o arată scorul. M-am simţit foarte bine pe teren, am fost pozitivă şi încrezătoare. E greu mereu să joci împotriva ei„, a mai spus Halep. „Mă simt mai bine acum decât în meciurile trecute, am crescut nivelul şi am multă încredere. Abia aştept meciul următor„, a completat fosta câştigătoare de la Roland Garros.