Winmasters Poker Open. Dan Chişu, as în poker. Regizorul este cel mai bun jucător român VIDEO

Cinematografia rămâne pentru Dan Chişu marea dragoste, însă regizorul român şi-a descoperit de curând o nouă pasiune, poker-ul. În 2015 Dan Chişu a avut o ascensiune rapidă către primul loc în topul românesc al celor mai dinamici jucători al anului, iar acum se pregăteşte să încheie anul în forţă la Winmasters Poker Open (13-21 decembrie).

08 dec. 2015, 17:37
Winmasters Poker Open. Dan Chişu, as în poker. Regizorul este cel mai bun jucător român VIDEO

Regizorul Dan Chişu nu renunţă la niciuna din pasiunile sale pe care încearcă să le facă la cel mai înalt nivel. Regizor, scenarist, producător de film, pasionat de gastronomie, Dan Chişu a devenit mai nou numarul 1 în topul celor mai dinamici jucători de poker din Romania.

Îmi place foarte tare jocul, pentru că solicită într-un fel anume atitudinea şi răbdarea jucătorului şi eu consider că nu are nicio legătură cu imaginea pe care o are pokerul în general. Este un joc de inteligenţă, de aşteptare, de răbdare, un joc în care trebuie să fii bine pregătit„, spune Dan Chişu.

Citeşte şi Winmasters Poker Open. Spectacol pokeristic în cupola World Trade Center

În ciuda faptului că se bazează pe o tehnică de invidiat, regizorul român recunoaşte că în poker ai nevoie şi de noroc. „Un jucător care reuşeşte să îşi reprime orice stare de nervozitate, să nu o arate, poate să continue jocul. Jocul se joacă cu propria persoană şi cu fişele pe care le ai în faţă, este un joc de atitudine. Norocul are din când în când locul lui, dar într-un turneu trebuie o dată, de două sau de trei ori noroc, dar nu pe toată perioada„, mai spune Dan Chişu.

Citeşte şi Gina Pistol şi Dan Chişu, ambasadori ai turneului WINMASTERS POKER OPEN din Bucureşti

După un an foarte bun în poker, Dan Chişu recunoaşte că şi-ar dori să îl încheie la fel cu masa finală la Winmasters Poker Open. „Sunt jucători pe care îi apreciez, jucători foarte buni din România, pe care îi apreciez şi cu care sper să mă întâlnesc acolo. Visul meu ar fi să ajung la masă finală. De acolo nici nu mai contează, important e să mai fie încă o masă finală„, adaugă Dan Chişu. Cunoscutul regizor a câştigat anul acesta zeci de mii de euro din poker, reuşind o serie de clasări de excepţie la turneele internaţionale, între care locul 3 la o importantă competiţie organizată în Malta, în luna octombrie, unde au participat 96 de concurenţi. 

Festivalul Winmasters Poker Open va dura noua zile (13-21 decembrie) si va avea premii totale garantate de cel putin 500.000 de euro.