winmasters.ro îşi lansează noua platformă de jocuri online

Winmasters lansează noua platformă responsive de jocuri online, promițând utilizatorilor săi o experiență unică!

10 mai 2018, 11:07
winmasters.ro îşi lansează noua platformă de jocuri online
  • Platformă nouă, responsive, compatibilă cu toate dispozitivele

  • Facilități noi, moderne

  • Design nou

  • Noul winmasters.ro este acum mai rapid și are o interfață mai prietenoasă ca niciodată, fiind susținut de o tehnologie la cele mai înalte standarde din industrie. Mulțumită designului actualizat și modern, oferă utilizatorilor săi posibilitatea unei experiențe impresionante, complete de joc, într-un mediu sigur și ușor de folosit. Rămâne de asemenea compatibilă cu toate dispozitivele de navigare online (desktop, smartphone sau tabletă).

    Noua platformă este o încercare de a consolida relația interactivă pe care winmasters o are cu clienții săi. Cu noile sale caracteristici, cum ar fi Pariuri Plus, Pariul tău sau Pulse Bet, care îndeplinesc necesitățile moderne în materie de pariuri sportive online, toți utilizatorii winmasters pot acum să navigheze pe un site de o calitate mult imbunătațită, cu un aspect nou, încercându-și norocul într-o varietate imensă de evenimente sportive. Jocurile de Cazino Live au ajuns de asemenea la un alt nivel, oferind jucătorilor experiența supremă de cazino din confortul propriei locuințe cu toate dispozitivele de navigare online (desktop, smartphone sau tabletă).

    CEO-ul winmasters, Dl. Thomas Tzokas, a comentat aceste modificări: “Suntem extrem de mulțumiți de noile standarde atinse de platforma noastră. Angajamentul nostru de a actualiza și de a îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim jucătorilor noștri este de neclintit. Prin lansarea acestui nou site, scopul nostru a fost de a crea condiții și mai plăcute pentru utilizatorii noștri și de a le oferi o experiență unică de joc online”.

    Detalii de contact pentru presă și media:

    Email: [email protected]

    Pentru mai multe informații, accesați: https://www.winmasters.ro