winmasters.ro: Pariul lui Messi!

winmasters oferă peste 200 tipuri de pariuri exclusiv pentru meciul Argentina-Croația. Profită acum de ele! Pariuri speciale la cote extraordinare și o listă completă de marcatori, inclusiv pariuri pe statisticile jucătorilor Un gol înscris de Lionel Messi cu capul vă va multiplica miza de 15 ori!

RomaniaTV.net
21 iun. 2018, 07:41
winmasters.ro: Pariul lui Messi!

winmasters.ro va găzdui live meciul principal al Grupei D din această seară! Argentina are sarcina dificilă de a depăși obstacolul reprezentat de echipa Croației, după egalul neașteptat cu Islanda! Căpitanul Lionel Messi va fi factorul decisiv în încercarea sudamericanilor de a penetra defensiva croată, în timp ce Luka Modric este hotărât să marcheze din nou și să își conducă naționala pe prima poziție a Grupei!

În același timp, utilizatorii winmasters au oportunitatea de a miza pe o gamă variată de pariuri, precum rezultatul la pauză, goluri, intervalul primului gol, cornere sau cartonașe. De asemenea, pariurile speciale sunt acum mai atractive ca niciodată, oferind opțiuni pentru Pauză/Final & sub/peste 2,5, câștigătoare echipa condusă și pariuri combinate cu scor exact, la cote incredibile! Pariază acum!

Utilizatorii winmasters pot beneficia de numeroase pariuri pe jucători, inclusiv statisticile fiecaruia, cu șanse extraordinare de câștig! Spre exemplu, pariul „Lionel Messi marchează un gol cu capul” vă poate multiplica miza de 15 ori! De cealaltă parte, pariul „Ivan Rakitic să marcheze din afara careului” vă poate multiplica miza de 31 ori!

Rămâneți pe recepție!