Wizz Air anunţă suplimentarea numărului de bilete pentru pasagerii Blue Air rămaşi fără zboruri

Wizz Air a anunţat, vineri seara, că extinde numărul biletelor cu tarife speciale pentru pasagerii Blue Air, oferind mai multe alternative de zbor, după ce Blue Air a anunţat reluarea zborurilor doar din 10 octombrie.

09 sept. 2022, 19:47
Wizz Air anunţă suplimentarea numărului de bilete pentru pasagerii Blue Air rămaşi fără zboruri

Compania aeriană Wizz Air a anunţat miercuri oferă zboruri cu tarife speciale pentru clienţii Blue Air afectaţi de decizia operatorului de a suspenda toate cursele programate de pe aeroporturile din România până luni, 12 septembrie.

Vineri, după ce Blue Air a revenit cu anunţul că toate zborurile sunt suspendate până la 1 octombrie, Wizz Air a venit imediat cu o prelungire a ofertei.

Potrivit unui comunicat transmis de Wizz Air, compania aeriană a decis să extindă tarifele speciale pentru clienţii Blue Air afectaţi de zborurile anulate ale companiei.

Citeşte şi: Grindeanu: „Blue Air va trebui să plătească atât despăgubiri pasagerilor pe care i-a abandonat, cât şi costurile curselor TAROM”. Reacţia companiei: „Nu apăsăm un buton şi pornim din nou”

Astfel, pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 49,99 euro, folosind codul rezervării Blue Air.

Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului de tarife speciale al Wizz Air – https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

Compania Blue Air, care anunţase suspendarea zborurilor până în 12 septembrie, a anunţat vineri că îşi propune să reia zborurile din 10 octombrie. „Societatea nu dispune în acest moment de fondurile necesare plăţii combustibilului şi celorlalte cheltuieli operaţionale”, arată compania.

Citeşte şi: Anunț groaznic de la Blue Air! Compania a anulat toate zborurile timp de o lună! Falimentul e tot mai aproape, nu mai au bani nici de kerosen