Wizz Air oferă 100 de mii de bilete GRATUITE. Beneficiarii trebuie să prezinte doar acest pașaport!

”Dar din dar se face rai”. Nimeni nu rămâne indiferent la războiul crud început de Vladimir Putin în Ucraina. Oameni din toate domeniile și companii mari fac eforturi pentru a ajuta cât mai mult ucrainenii.

02 mart. 2022, 18:29
Wizz Air oferă 100 de mii de bilete GRATUITE. Beneficiarii trebuie să prezinte doar acest pașaport!

Wizz Air oferă 100 de mii de bilete GRATUITE. Nici compania Wizz Air nu face rabat și pune la bătaie nu mai puțin de 100.000 de bilete gratuite pentru zboruri scurte către Polonia, Slovacia, Ungaria și România.

Wizz Air oferă 100 de mii de bilete GRATUITE. Beneficiarii trebuie să prezinte doar acest pașaport!

Wizz Air pune la dispoziție zboruri pe distanțe scurte cu plecare din Polonia, Slovacia, Ungaria și România. Totodată, compania aeriană oferă un ajutor în valoare de 29,99 euro și 69,99 euro pentru refugiații care au început deja deplasarea cu celelalte zboruri și ar putea fi blocați în alte locații:

„WIZZ se angajează să-i ajute pe refugiații ucraineni să ajungă la destinație, oriunde s-ar afla. Oferim 100.000 de locuri gratuite pentru zborurile pe distanțe scurte care pleacă din Polonia, Slovacia, Ungaria și România în luna martie. Pentru a beneficia de biletele gratuite, cetățenii din Ucraina sunt nevoiți să prezinte un pașaport ucrainean valabil.

Recunoaștem, de asemenea, că mulți refugiați au început deja să se deplaseze și ar putea fi blocați în alte locații, așa că oferim un tarif de salvare de 29,99 EUR și 69,99 EUR pentru toate celelalte zboruri.”, se arată în mesajul celor de Wizz Air de pe Instagram.

O săptămână de la războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei se încheie miercuri, cu un convoi militar de 64 de kilometri organizat la porțile Kievului. Rușii s-au dezlănțuit asupra cartierelor rezidențiale din Harkov și turnului TV din Kiev, amplasat pe terenul memorialului Holocaustului, în condițiile în care Putin invoca ”denazificarea” Ucrainei drept condiție pentru încheierea războiului. O a doua rundă de discuții între Rusia și Ucraina ar urma să aibă loc miercuri, dar ucrainenii nu au confirmat încă informația. Volodimir Zelenski a fost aplaudat la scenă deschisă de parlamentarii și oficialii europeni la finalul unui discurs, în timp ce Serghei Lavrov a fost lăsat singur de diplomații ONU care au părăsit sala în timp ce ministrul rus de Externe a început să vorbească. Sancțiunile și izolarea Rusiei se înmulțesc, la fel și vocile critice din Rusia.

Citește și: Un artist cunoscut de la noi și-a schimbat complet viața. Cântărețul e acum pilot la Wizz Air: Acum vreo două luni, universul a decis să-mi reseteze destinul!