WOW, ce frumoasă e fiica lui Meme Stoica! Teodora este sportivă de performanță (FOTO)

Puțini știu că Meme Stoica are o fată atât de mare și de frumoasă. Teodora Stoica este sportivă de perfomanță. După ce a trecut peste o boală extrem de gravă, s-a apucat de triatlon. 

23 dec. 2022, 16:44

Teodora Stoica va merge la Campionatul Mondial de Ape Înghețate, în Franța, alături de Paul Georgescu, antrenorul ei. Fiica managerului de la FCSB va participa la probele de 50 și 100 de metri. Tânăra a vrut să se înscrie și la proba de 250 de metri, dar antrenorul nu i-a permis.

 

Teodora Stoica, elevul perfect, susține antrenorul ei

 

Paul Georgescu, antrenorul Teodorei Stoica, i-a făcut un portret elogios fiicei omului de încredere al lui Gigi Becali.

„Teodora este o fată extraordinară. Face triatlon, a trecut prin nişte momente extrem de grele. A început să facă sport foarte mult. A venit la ape îngheţate la recomandarea lui Alex Ion, unul dintre cei mai mari triatlonişti din ţară, cu care mă antrenez tot timpul.

Înoată binişor după un an de zile. Eu şi cu Alex vrem ca Teodora Stoica să fie doar Teodora Stoica, să nu fie fiica lui Meme Stoica. Faptul că termină cursele de triatlon e o mare performanţă. Este un mod de viaţă şi mă bucur că sportul a devenit un mod de viaţă pentru Teodora.

Am vorbit prima oară şi i-am zis, când nu era ea de faţă. Ea voia să facă şi 250. I-am spus că trebuie să o temperăm puţin. La început, trebuie să facă 50 şi 100. Ea a înţeles. O susţin şi eu. Sper că în doi-trei ani, să vorbească lumea de Teodora Stoica, nu de fata lui Meme Stoica. Este un om deosebit Meme Stoica. I-am spus „ştiu că tu atragi, că eşti fata lui Meme, dar vreau ca sportul să te facă se devii tu”, a declarat Paul Georgescu, pentru AS.ro.

Frumoasa fiică a lui Meme Stoica are 27 de ani și nu are intervenții chirugicale, deci este „100% naturală”. Printre marile sale pasiuni se numără sportul, călătoriile și animalele de companie.