Cătălin Zmărăndescu, dezvăluri șocante despre Gigi Becali: ”Dacă deschid eu gura cad multe capete”

Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a rupt tăcerea și a făcut o serie de dezvăluiri atât din viața sa personală, cât și profesională. Fostul multiplu campion național la lupte libere susține că deține informații cutremurătoare despre latifundiarul din Pipera, dar și despre alți oameni influenți.

12 dec. 2022, 09:34
Cătălin Zmărăndescu, dezvăluri șocante despre Gigi Becali: ”Dacă deschid eu gura cad multe capete”
Cătălin Zmărăndescu și Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu a fost timp de 16 ani bodyguard-ul lui Gigi Becali, până în anul 2009, când a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate a persoanelor care i-au furat mașina latifundiarului din Pipera.

Citește și Gigi Becali vrea „operaţiune specială” ca Putin împotriva Austriei: „Luăm Petrom-ul înapoi în CSAT, le facem şicane, să intervină SRI”

Cătălin Zmărăndescu, dezvăluri șocante despre Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu a fost primul campion european român la arte marțiale, dar și unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat. Acesta a susținut multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist, însă întreaga țară îl cunoaște ca fiind fostul bodyguard al lui Gigi Becali.

Acesta a fost invitat duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a răspuns la întrebările incomode ale frumoasei prezentatoare TV.

Fostul multiplu campion național la lupte libere a vorbit printre altele și despre momentul în care a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce a fost implicat în sechestrarea celor care i-au furat mașina lui Beclai. El a mărturisit că dacă ar fi deschis gura în fața procurorilor ar fi căzut multe capete, nu doar al patronului FCSB.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, el a preferat să îi rămână loial lui Gigi Becali.

Întrebat cu ce îl are la mână pe latifundiarul din Pipera, fostul campion european la arte marțiale a răspuns sec: ”Cu nimic!”

”Cu nimic! Cu absolut nimic. Sunt lucruri care odată ce le-ai îngropat, trebuie să rămână îngropate. Este a doua întrebare la care eu chiar nu pot să răspund. Sunt îngropate prea adânc ca să pot să le scot la suprafață. (n.r Dar au răspuns?) Probabil ar fi un răspuns. Atâta timp cât nimeni nu-mi face rău, eu de ce aș face rău cuiva, simplu(…) Nu sunt atacat, nu sunt supărat. (n.r În cazul în care ați fi atacat?) Vom vedea cum sunt atacat și cu ce sunt atacat și atunci vom vedea și cum răspund, până atunci, pace și bunăstare(…) (n.r Sunt informații cu care îl aveți pe Gigi Becali la mână, dar nu vreți să le faceți publice?) Sunt amnezic. Recunosc, mai am momente de amnezie”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Citește și Gigi Becali îndeamnă la boicotarea firmelor austriece din țară, după eșecul Schengen: „Austria a dat cea mai mare șpagă, două sute de milioane, ca să fure Petrom”