WOW! O româncă stabilită în Anglia a slăbit 115 kilograme într-un an FOTO

Ana Sârbu, în vârstă de 28 de ani, cântărea în urmă cu doi ani peste 203 kilograme, lucru care îi punea în pericol viaţa. Tânăra, care lucra ca bucătar pizzar în York, Anglia, obişnuia să mănânce pizza şi cartofi prăjiţi la ora 5 dimineaţa, după terminarea turei.

27 nov. 2014, 20:08

Decisă să-şi schimbe viaţa, Ana Sârbu a renunţat la carbohidraţi şi a adoptat o alimentaţie sănătoasă şi a început să facă exerciţii. Astfel, după un an de muncă a reuşit să dea jos 115 kilograme, scrie ziarulring.ro.

„Înainte de a slăbi mă simţeam captivă în propriul corp. Nu puteam să fiu eu însumi, pentru că abia puteam să mă mişc şi nu puteam să fac lucrurile pe care doream să le fac”, a declarat Ana.

La 203 de kilograme nu puteam dormi. Prietenul meu trebuia să se trezească pentru a verifica dacă mai eram în viaţă, în cazul în care m-aş fi oprit din respirat„, a mai spus românca.

Părinţii Anei, care locuiesc în România, au avut un adevărat şoc atunci când au vizitat-o ultima oară.

Când mi-am văzut tatăl anul trecut, după ce am slăbit, a început să plângă. Eram încă fiica lui, dar de un milion de ori mai fericită şi mai sănătoasă„, a povestit Ana, care a renunţat între timp la slujba ei de pizzar.