WRS, detalii din culisele Eurovision 2022. Ce i-a transmis Inna înainte de concurs VIDEO

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a dezvăluit motivele pentru care a dorit să participe la acest show şi a oferit detalii din viața sa de artist.

12 mai 2022, 17:12
WRS, detalii din culisele Eurovision 2022. Ce i-a transmis Inna înainte de concurs VIDEO
WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

WRS, detalii din culisele Eurovision 2022. Reprezentatul României la concursul de la Torino (Italia) a povestit totul despre participarea sa într-un interviu acordat celor de la VIVA!.

WRS, detalii din culisele Eurovision 2022. Ce i-a transmis Inna înainte de concurs

Show-ul de anul acesta are loc la Torino, iar reprezentantul țării noastre mărturisește că dorește ca România să ajungă în finala mare. „Primul meu obiectiv acolo este să intru în finala mare, dar chiar și așa eu sunt foarte mulțumit de tot ce s-a întâmplat până acum. Piesa este iubită de poporul spaniol, și asta mi se pare efectiv wow! Le-a plăcut lor duma asta cu „ola mi bebebe” și au făcut clipuri și meme pe internet. Și nu în ultimul rând, mă aștept să mă distrez și să fie o experiență foarte mișto pentru mine”, a spus WRS.

Câştigător Eurovision 2022. WRS a surprins pe toată lumea, cine este reprezentantul României la Torino

Reprezentatul României va intra în concurs, joi, în a doua semifinală: „M-am trezit foarte târziu cu participarea. Mi-am dat seama cu câteva zile înainte de termenul-limită de înscriere că aș putea să mă înscriu, și uite așa este povestea. Și vreau să vă spun că a fost una dintre piesele care au prins formă în câteva ore”.

Artistul a dat detalii despre show-ul pe care îl va avea pe scena Eurovision 2022 a acestui an: „Eu mereu, când fac ceva, vreau să pară scump și vreau să poarte amprenta viziunii mele creative și artistice. Vreau să știu că România va fi mulțumită cu reprezentarea pe care o va avea la Torino”.

Mihai Trăistariu, despre WRS, câştigător Eurovision 2022: „Două chestii îmi stau pe creier”

Solistul a mărturisit că a primit feedback din partea colegilor de breaslă și că unul dintre numele sonore care i-au oferit sfaturi este Inna. „Nu ar fi corect să îi menționez acum pe toți, că sigur omit pe cineva, dar voi spune doar un nume: Inna. Ea mereu mi-a dat cele mai tari sfaturi și i-am urmărit cariera de mic copil. Am fost fan de la prima piesă”, a spus WRS.