A ascuns o COMOARĂ UIMITOARE şi a lăsat o poezie cu indicii celor care o doresc. Mii de oameni o caută FOTO

Un milionar în dolari din America, bolanv de cancer, a ascuns un cufăr plin de aur, care ar valora 2 milioane de dolari, lăsând drept indiciu doar o poezie. Bătrânul spune că doar cine va înţelege versurile va fi în stare să dea de urma comorii.

03 mai 2015, 14:10

Forrest Fenn, un bărbat de 84 de ani, colecţionar de artă, scriitor şi veteran de război, spune că motivul pentru care a ascuns comoara în pădure este acela că a vrut ca familia să mai iasă din casă pentru a se bucura de aer. Inedita idee i-a venit în 1988, atunci când a fost diagnosticat cu cancer, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A vrut să sape o CANALIZARE, dar a dat peste o COMOARĂ. Povestea incredibilă a unui prahovean FOTO

Ulterior, bătrânul a început să scrie o carte cu poezii, aceasta conţinând nouă indicii necesare găsirii cufărului care ascunde praf de aur, numeroase monede de aur şi argint, plus alte câteva lucruri extrem de valoroase.

Nimeni nu va da peste avere în mod accidental. Familia mea va trebui să îşi dea seama ce înseamnă fiecare indiciu pentru a ajunge la avere. Ar putea fi găsit mâine sau s-ar putea să nu fie găsit nici peste 1000 de ani. Încerc să văd imaginea de ansamblu. Mulţi dintre cei care caută comoară nu văd lucrurile aşa cum le văd eu„, a declarat Fenn într-un interviu, recunoscând că mii de oameni din toată lumea au pornit în căutarea ei.

Citeşte şi Le-a pus Dumnezeu mâna în cap. Ce a găsit un cuplu care se plimba printr-o pădure din VÂLCEA

Cu toate acestea, bărbatul a dezvăluit că un singur membru al familiei a reuşit să se apropie la 60 de metri de locul ascunzătorii, fără să o găsească însă.