FERMA VEDETELOR. Ultima grozăvie a Ginei Pistol înainte de a pleca acasă

Nu a făcut mulţi purici la "Ferma Vedetelor". După patru săptămâni petrecute în ogradă, Gina Pistol şi-a făcut sâmbătă seară bagajul şi a plecat acasă. Blonda a fost eliminată după două probe de foc pe care le-a susţinut la duelul cu Cristina Cioran, însă nu s-a retras de la ţară cu mâna goală.

18 mai 2015, 13:40
FERMA VEDETELOR. Ultima grozăvie a Ginei Pistol înainte de a pleca acasă

FERMA VEDETELOR: S-a antrenat degeaba pentru duelul cu Cristina Cioran, scrie click.ro. Gina Pistol a pierdut cele două probe ale confruntării în faţa actriţei. Deşi, determinată să rămână în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro, Gina nu a avut prea mare succes în faţa Cristinei Cioran. Experienţa duelurilor, dar şi forţa fizică i-au adus câştig de cauză acesteia, care la finalul duelului a respirat uşurată că şi-a păstrat locul în „Ferma vedetelor”.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR: Cine merge în FINALA FERMA VEDETELOR 2015. Surpriză mare

După duelul cu Cristina, Gina nu a fost deloc dezamăgită de rezultat. „A fost un duel foarte greu! Sunt mândră de mine că m-am descurcat, zic eu, foarte bine. Mă descurcam și mai bine dacă îi țineam piept Cristinei. Nu îmi pare rău că am provocat-o pe Cristina! Și Vica este la fel de puternică. Oricum ambele veneau din poziția celui avantajat și alegeau, la fel, probe de forță fizică! A fost experiență foarte frumoasă! Ferma a reprezentat casă pentru astea patru săptămâni pe care le-am stat aici. Nu ai cum să nu te atașezi emoțional de zona asta, de animalele de aici!”, a spus blonda.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR: Vica Blochina şi Mama Natură au ajuns la duel

„Ferma Vedetelor”: Gina a demontat uşa de la toaletă şi a ascuns-o

Înainte de a pleca din fermă, Gina și-a lăsat amprenta și mai adânc asupra fermierilor. Ea le-a demontat ușa de la toaletă și a ascuns-o în pod, unde dorm servitorii. Când au realizat gluma făcută de Gina, concurenții au început să râdă, amintindu-și de farsa făcută de Ștefan Stan, care le-a luat paravanul.