Mara Bănică S-A DESPĂRŢIT de iubit după o relaţie de CINCI ANI. Mesaj TULBURĂTOR al JURNALISTEI

Despărțire şoc în showbizul românesc. Deși toată lumea se aștepta la o nuntă, Mara Bănică şi iubitul său, Răzvan, s-au despărţit după cinci ani de relație.

05 mai 2018, 14:00
Mara Bănică S-A DESPĂRŢIT de iubit după o relaţie de CINCI ANI. Mesaj TULBURĂTOR al JURNALISTEI

Mara Bănică are un copil dintr-o relaţie anterioară şi a făcut anunţul pe o rețea de socializare, într-un mesaj emoționant.

Mara Bănică aşteaptă O MINUNE. „Am aflat ca are METASTAZE”

„Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru acești cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreagă viață pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume. Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima. Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură. Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept. Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ţi spun E, na! Asta nu e bine!. Ai grijă de tine și când ţi se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta”, a scris Mara Bănică.

Mara Bănică, apel disperat pe Facebook. „Dacă îl recunoaşteţi, vă rog daţi-mi de veste”. Ce a păţit vedeta FOTO