Mircea Diaconu îl REFUZĂ pe Iohannis să se întoarcă în PNL: Eu am tuns iarba, gata!

Klaus Iohannis i-a invitat, imediat după instalarea sa la şefia PNL, pe liberalii care au plecat din partid să se întoarcă. Mircea Diaconu, ales europarlamentar independent, refuză însă invitaţia liderului PNL. 

28 iun. 2014, 20:45
Mircea Diaconu îl REFUZĂ pe Iohannis să se întoarcă în PNL: Eu am tuns iarba, gata!

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, ales sâmbătă în fruntea partidului de către Congres, a precizat, în discursul de după anunţarea rezultatului votului, că resursele umane ale formaţiunii nu trebuie irosite şi i-a invitat înapoi în PNL pe cei care au crezut că le va fi mai bine în afară.

„Niciodată un partid nu poate să fie prea mare şi niciodată nu trebuie să fie irosite resursele – mă refer la resursele umane – ale unui partid. De aceea daţi-mi voie azi, aici, de la această tribună, să invit înapoi în partid pe cei care, din varii motive, temporar, au crezut că le este mai bine în afara partidului”, a spus Iohannis, în apluzele sălii.

CONGRES PNL. Klaus Iohannis a fost ALES preşedinte al partidului cu un scor zdrobitor

Europarlamentarul ales, Mircea Diaconu, unul dintre ex-liberali, nu vrea însă să se întoarcă în partid.

Nu am auzit și nu mă interesează. Eu am tuns iarba, gata! Eu nu am plecat, eu sunt independent, statutul meu este unul foarte clar și definitiv”, a declarat Mircea Diaconu, pentru stiripesurse.ro.

Mircea Diaconu rămâne independent în Parlamentul European şi vrea un loc în Comisia de cultură

KLAUS IOHANNIS a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL, acesta învingându-l pe contracandidatul său, Ioan Ghişe, cu un scor zdrobitor. Iohannis a obţinut 1.334 de voturi, în timp ce Ghişe şi-a adjudecat doar 144 de voturi.

„Vă mulţumesc pentru încredere şi vă asigur că vom reuşi prin noi înşine”, a spus Iohannis, adăugând că votul masiv primit este „foarte frumos”.

„Am îndrăznit să vin în faţa dumneavostră să vă cer votul. Am prezentat o moţiune care cred că poate să fie câştigătoate pentru PNL dar acest vot masiv, recunosc, este foarte frumos. Mulţumesc mult”, a încheiat Iohannis.