Petrecerea de 1 MAI a debutat în forţă. Cum s-au distrat turiştii în prima noapte la mare VIDEO

Trei zile şi trei nopţi cu mici, bere şi muzică dată la maximum. Aceasta este reţeta pe care românii au adoptat-o în minivacanţa de 1 mai. Turiştii de la mare de-abia acum încep să se trezească după ce, joi noapte, au petrecut cu mult alcool: dacă în Vama Veche la putere a fost berea, în Mamaia, petrecăreţii au preferat cocktailurile pretenţionase. Cei care nu au avut bani de mers la mare sau la munte merg cu prietenii la grătar.

01 mai 2015, 08:23
Petrecerea de 1 MAI a debutat în forţă. Cum s-au distrat turiştii în prima noapte la mare VIDEO

Mii de turişti s-au distrat, joi noaptea,  pe plaje şi în cluburile de pe litoral. La Vama Veche a fost nebunie, aşa cum le place petrecăreţilor, iar, în Mamaia, turiştii au dansat pe ritmuri house până dimineaţ

Citeşte şi 1 MAI, SEZON ESTIVAL. Se dă startul la distracţie pe litoral: Care alegorice, spectacole pe plajă şi-n cluburi

În Vamă, pe plajă s-a încins o petrecere pe cinste. Focurile de tabără au fost aprinse deîndată ce s-a lăsat seara, iar băutura a curs din abundenţă. „Am venit acum o juma de ora si ne distram activ. Stam la focul de tabara si bem votca”, a spus un tânăr. 

În Mamaia a fost deschiderea oficială a cluburilor. Dansatoarele au încins atmosfera, iar ritmurile house au bubuit în boxe. „În seara asta facem un fel de incalzire de 1 mai. Un prim party. Sper să rezist 4 nopţi în cluburi”, a declarat un alt perecăreţ. 

Cătălin Botezatu un client nelipsit al cluburilor a petrecut prima noapte din vacanţa de 1 mai la Mamaia. A avut totuşi un regret. „Nu puteam sa nu fiu aici. Atmosfera este foarte frumoasă, sunt oameni frumosi care stiu sa se distreze. Nu e Radu Mazăre din pacate, dar vom face tot posibilul sa-i tinem locul si sa facem ca Mamaia sa ramana statiunea de distractie„, a declarat Cătălin Botezatu.

Citeşte şi Unde te distrezi de 1 Mai în BUCUREŞTI

Spre dimineaţă, vremea urâtă nu i-a descurajat pe vamaioţi, întrucât în Vama Veche a fost destul de frig. Aceştia nu iau pauză între petreceri, astfel că au luat cu asalt plaja încă de la primele ore ale dimineţii pentru a se drege după distracţia de azi-noapte.

Berea şi cafeaua sunt la mare căutare, după care vor începe să petreacă din nou la concerte şi cu mult alcool. Deşi pare că Vama a fost ocupată în totalitate, încă se mai aşteaptă turişti, anunţându-se un weekend întradevăr incendiar.