X FACTOR 16 OCTOMBRIE 2018. Carla’s Dreams: „Nu ştiu ce aţi făcut voi când a fost să moară Ştefan”

X FACTOR 16 OCTOMBRIE 2018. Cea de-a opta ediţie de audiţii “X Factor” le va aduce marţea aceasta, de la 20:00, telespectatorilor Antenei 1 un moment cu totul şi cu totul nemaivãzut. Provocaţi de mãrturisirea unei tinere concurente, care le-a spus cã ea cântã încã de la grãdiniţã, juraţii s-au întrecut în mãrturisiri legate de aceastã perioadã din vieţilor lor.

16 oct. 2018, 08:17
X FACTOR 16 OCTOMBRIE 2018. Carla’s Dreams: „Nu ştiu ce aţi făcut voi când a fost să moară Ştefan”

X FACTOR 16 OCTOMBRIE 2018. În momentul în care Delia şi-a amintit imediat de cântecul „Sunt o fatã frumuşicã”, pe care şi concurenta din faţa lor îl ştia de la grãdiniţã, Carla’s Dreams a concluzionat imediat: „Aţi copilãrit în alte grãdiniţe, la noi era despre patriotism, despre moarte!”. Ba mai mult, juratul nu s-a oprit aici şi a şi fredonat douã strofe din cântecul „Când a fost sã moarã Ştefan”, pe care acesta îl cânta la grãdiniţã, spre deliciul tuturor celor prezenţi în salã. „Nu ştiu unde ai fãcut tu grãdiniţa, dar la noi nu se cânta aşa ceva!”, a intervenit imediat şi Ştefan Bãnicã. Întregul moment va putea fi urmãrit marţea aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Bendeac, pe scena “X Factor”: “Toatã viaţa am susţinut cã dragostea nu trebuie sã se întâlneascã niciodatã cu lucrurile profesionale!”

Lavinia Florea a venit la „X Factor” cu o poveste de viaţã incredibilã. Dupã ce şi-a petrecut primii ani din viaţã într-o casã de copii, destinul a purtat-o de la rãu, la mai rãu: „Am ajuns la nişte pãrinţi maternali groaznici!” a povestit Lavinia în culisele „X Factor”. La 6 ani şi jumãtate însã a avut norocul sã ajungã într-o familie frumoasã, iar mama, cãci pe ea o considerã aceasta drept mama ei, este cea care a însoţit-o şi la concurs. Pe Mihai Bendeac însã, emoţiile l-au copleşit de-a dreptul când a aflat povestea tinerei, izbucnind în plâns în hohote. ”Nu am plâns de zece ani în public. Nu știu, copilul ăsta a făcut el ceva și a dărâmat un zid”, mărturisește Mihai Bendeac, în culisele X Factor. Lavinia merge mai departe cu patru de DA.

Coco Marinescu, cunoscut de telespectatori de la „iUmor”, a fost una dintre aparițiele surprinzătoare pe scena X Factor în cea de-a șaptea ediție a show-ului. După ce a mărturisit că a luat lecții de canto special pentru această emisiune, a urcat pe scenă dornic să demonstreze că merită să ajungă în galele live. Audiția sa i-a distrat pe jurați, care au observat că, deși obișnuit cu scena, Coco a avut mari emoții. În final, tânărul a trecut în etapa următoare cu trei de DA.

            Grupul format din Rone şi Bia a pãşit încrezãtori pe scenã, mãrturisindu-le juraţilor cã sunt împreunã şi în viaţa de zi cu zi. „Suntem doi oameni care se iubesc şi iubesc împreunã ceea ce fac”, le-a spus Rone acestora. Din pãcate, împreunã nu au reuşit sã îi convingã pe juraţi. „Grupul nu mi se pare ok sã treacã mai departe. Tu, Rone, da, dar într-un alt context, cu altcineva!”, a spus Ştefan Bãnicã, insã iniţial tânãrul a refuzat respectuos: „împreunã am venit, împreunã o sã mergem acasã, nu o las!”. Juraţii i-au respectat alegerea, însã Bendeac nu a putut suporta înfrângerea. „Toatã viaţa am susţinut cã dragostea nu trebuie sã se întâlneascã niciodatã cu lucrurile profesionale. Nicioadatã!”. A reuşit astfel sã îl convingã sã accepte propunerea juraţilor de a participa fãrã Bia.