X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2018. Delia, fermecată de o puştoaică de 14 ani

Cea de-a șasea ediție X Factor, difuzată marți, de la ora 20.00, la Antena 1, va fi una plină de surprize. Jurații, dar și telespectatorii vor avea parte de o mulțime de momente neprevăzute și vor descoperi talente absolut neașteptate.

02 oct. 2018, 13:10
X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2018. Delia, fermecată de o puştoaică de 14 ani

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2018. Marți seara, pe scena X Factor urcă o adolescentă de numai 14 ani care va surprinde pe toată lumea atât datorită maturității sale, cât și a senzualității cu care interpretează piesa „Creep” a celor de Radiohead.

”Oamenii sunt adesea surprinși de vârsta mea, știu că par mult mai matură. Nu este prima dată când mi se spune asta”, mărturisește Roxana Crețu.

”Doamne, cum este generația asta nouă! Mă sperie! De unde atâta senzualitate? Mă gândesc, ce știam eu la 14 ani? E o chestie de atitudine. Marilyn Monroe era copil pe lângă ea. Cumva, parcă nici acum, la 36, nu pot să fiu chiar atât de senzuală”, declară profund impresionată Delia. 

Care vor fi reacțiile celorlați jurați după momentul Roxanei și ce sfaturi îi va da Mihai Bendeac adolescentei, telespectatorii vor afla marți, de la ora 20.00, la Antena 1.


loading...
Partenerii noștri