X FACTOR 2014: Bănică jr. a dezvăluit cel mai ASCUNS secret al lui Horia Brenciu

X FACTOR 2014: De luni bune au pornit împreună în spectacolul căutării celor mai talentaţi cântăreţi din România şi fac echipă la masa juriului „X Factor”, însă despre diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică se găseşte mereu câte ceva neştiut.

23 oct. 2014, 18:20
X FACTOR 2014: Bănică jr. a dezvăluit cel mai ASCUNS secret al lui Horia Brenciu

X FACTOR 2014: Alina Augusta Stavilă a fost cea care a scos la iveală faptul că Horia mai poartă şi numele de Augustus. „Stăm la masa juriului de atâta vreme şi azi am aflat că pe Horia îl mai cheamă şi Augustus. Aproape că îl iert pentru cât a vorbit, doar ca să pot să îi spun «Augustus, mai ai ceva de adăugat?»”, a mărturisit Ştefan. Horia nu s-a lăsat nici el mai prejos: „Faptul că eu i-am amortizat foarte multe gânduri «criminale», constat că a început să mă şi persifleze puţin în ultima vreme – «Te rog, Augustus»… Ştefan vrea să devină un jurat puternic, războinic”, a completat Brenciu.

Profesoară de muzică pentru copii, tânăra concurentă a fost provocată de cei trei juraţi să le cânte şi lor un cântecel, astfel că pe scena de la „X Factor” a răsunat pentru prima oară „Melc- melc, codobelc”. Horia şi Delia au cântat alături de aceasta, ba mai mult, Brenciu a şi povestit: „Personal, iubesc orice melodie pentru copii şi e adevărat că le şi transform în fapte, în fiecare zi, când îmi văd copiii!”.

Lavinia Pârva, în pericol. O brunetă de la X FACTOR i-a declarat iubirea lui Bănică