X FACTOR 2015. Cine sunt FINALIŞTII X FACTOR, sezonul 5

X FACTOR 2015. În seara de Crăciun au fost desemnaţi finaliştii sezonului 5 al emisiunii de talente X Factor.

RomaniaTV.net
25 dec. 2015, 21:26
X FACTOR 2015. Cine sunt FINALIŞTII X FACTOR, sezonul 5

FINALIŞTI X FACTOR 2015 sunt grupurile Bravissimo și B52, antrenate de Horia Brenciu, şi Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă, ambii din grupa de „copii” a lui Ştefan Bănică. Delia a rămas fără niciun concurent, Anastasia Ursu şi Andrei Ioniţă fiind eliminaţi prin votul publicului, la fel ca Endy Glikman, din echipa lui Bănică.

X FACTOR SEMIFINALA. Delia şi Horia Brenciu au intrat în semifinale cu câte doi concurenţi, iar Ştefan Bănică a avut trei puşti în penultimul act al show-ului de talente, după ce un concurent a fost trimis de public direct în galele live.

X FACTOR FINALA are loc duminică, 27 decembrie, atunci urmând să fie desemnat câştigătorul sezonului 5.

Ediţia specială din seara de Crăciun a avut şi un moment foarte emoţionant. Pe scena de la X Factor a fost invitat să cânte Gabriel Cotabiţă, artist care a trecut în acest an prin momente extrem de grele, fiind la un pas de moarte după un accident vascular suferit în luna mai, în timp ce se afla la o sală de forţă.

Gabriel Cotabiţă a ridicat publicul şi juraţii în picioare cu piesa „Noapte albastră”, una dintre piesele sale emblematice.