X FACTOR 2016: Carla’s Dreams, sărutat de o concurentă la preselecţii. Cine se află sub mască?

Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. pornesc în cãutarea factorului X. Audiţiile cu juriu X Factor sunt în plină desfăşurare

27 iul. 2016, 11:24
X FACTOR 2016: Carla’s Dreams, sărutat de o concurentă la preselecţii. Cine se află sub mască?

Un nou sezon al super show-ului „X Factor” revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Dupã ce caravana „X Factor” a strãbãtut ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României a sosit momentul marii întâlniri cu noua generaţie de juraţi.

Luni, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bãnicã Jr. au pornit în cãutarea factorului X, printre sutele de concurenţi care s-au prezentat la preselecţii. Cei patru artişti sunt în premierã în aceastã formulã într-un show de divertisment, iar Carla’s Dreams este pentru prima datã în rol de jurat. “Veteranii” show-ului l-au primit cu braţele deschise pe cel mai nou membru al juriului, ba chiar i-au împãrtãşit şi mici secrete din bucãtãria internã a show-ului, în pauzele dintre filmãri. Pentru prima zi de audiţii, juratul a optat pentru o picturã în culorile portului traditional moldovenesc, care s-a asortat perfect cu ţinuta Deliei.

Rãzvan şi Dani s-au “mutat” şi ei, vreme de 11 zile în backstage, locul din care rãsunã ultimele cuvinte de încurajare şi se transmit valuri de emoţii pentru concurenţii de pe scenã. Cei doi prezentatori s-au declarat încântaţi de ce au vãzut în prima zi de audiţii: “Odatã cu noul val de tineri ce se înscriu la „X Factor”, observãm cu toţii cã avem concurenţi din ce în ce mai pregãtiţi”, a mãrturisit Dani, iar Rãzvan Simion a completat şi el cã „factorul X nu e uşor de gãsit, dar ajungând deja la cel de-al şaselea sezon, ne place sã credem cã am reuşit sã îl cultivãm. Anul ãsta, mai mult de jumãtate dintre cei care vor urca pe scenã au crescut cu formatul ãsta spectaculos de tv”, a declarat Rãzvan.

Surprizele se țin lanț la audițiile X Factor care se desfășoară zilele acestea la Palatul Copiilor din Capitală. Și nu e vorba doar de surprize muzicale, pentru că jurații au parte uneori și de prezențe de-a dreptul explozive pe scenă.

Așa se face că într-una din zilele de filmare, o concurentă cu atitudine a reușit să-l convingă pe Carla’s Dreams să vină pe scenă lângă ea pentru a cânta împreună cunoscuta piesă „Eroina”. Zis și făcut! Numai că juratul a fost luat prin surprindere și s-a trezit îmbățișat și sărutat la finalul momentului de joviala concurentă. Artistul a rămas fără cuvinte, mai ales că nu se 

În cadrul concertelor, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea poartă o glugă cu ochelari, iar fața îi este mascată. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost „Dă-te”. În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa „P.O.H.U.I” în colaborare cu interpreta din România, Inna, modificând-o puțin. Trupa se evidențiază de alți artiști autohtoni prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realitățile vieții cotidiene și folosirea mai multor stiluri muzicale.