X FACTOR 2016, moment penibil pe scenă. Solistul de la Carla’s Dreams, sărutat cu forţa de o puştoaică de 17 ani

X FACTOR 2016. La cei 17 ani ai săi, Alupei Andreea Emilia, elevă în București, a spart gheaţa cu brio. A venit la X Factor să le dea peste nas tuturor celor care râdeau de ea în copilărie și să demonstreze că poate ajunge cineva. A cântat senzaţional şi a primit patru DA, însă a lăsat pe toată lumea mască în momentul în care a sărit să-l sărite pe solistul de la Carla's Dreams.

RomaniaTV.net
09 sept. 2016, 18:08

Andreea Emilia, o adolescentă zbanghie şi nebună, cum îî place să se descrie, a făcut show la X Factor. Fericirea a fost maximă când a aflat cine este al patrulea jurat din noul sezon. Adorat, iubit, dorit. Cine altul decât Carla’s Dreams? Iar această veste i-a făcut inima să bată mai tare.

„Când am aflat cine va fi în juriu mi-a crescut inima de bucurie”, a mai povestit tânăra, fana trupei Carla’s Dreams, potrivit a1.ro. Și ce credeți, a reușit să-l convingă pe artist să cânte alături de ea. La sfârşitul  piesei, adolescenta a sărit de gâtul solistului de la Carla’s Dreams şi l-a sărutat cu forţa pe toată faţa.

Cele două melodii pe care le-a interpretat, Chandelier – Sia, și piesa de la Nicki Minaj, au reușit să îi contureze foarte bine starea și felul de a fi. Juriul a decis ca Andreea merge mai departe! Interpretarea și firea sa jovială i-au adus trei de DA!