X FACTOR 2016. O concurentă sexoasă, luată în râs de juraţi. Delia: „Îmi pare rău, eşti de nota 2”

X FACTOR 2016. Gabriela Radu are 29 de ani şi este din Bucureşti. Nu a cântat niciodată pe o scenă şi nu a luat nici lecţii de canto, dar a venit încrezătoare că poate cânta o piesă de-a lui Whitney Houston. Ce a ieşit? Bănică şi-a făcut semn că se împuşcă în cap, Delia i-a dat nota 2, iar Carla a trimis-o acasă cu un NU mare, "fără dragoste".

RomaniaTV.net
23 sept. 2016, 18:14

X FACTOR 2016. Am încredere în mine şi în momentul de pe scenă. E prima oară când cânt de faţă cu atâţia oameni”… Îşi alege o piesă cu notorietate în festivalurile internaţionale de muzică – Whitney Houston – “I Will Always Love You”, dar fără prea mare succes, se pare.

“Îmi pare rău, eşti de nota 2”, îi spune Delia. Din păcate, nici Ştefan nu este prea incanatat: “Draga mea, nu ştiu cum e la agenţia ta imobiliară, dar dacă vinzi case aşa cum cânţi… e grav, dai faliment”.

N-a fost să fie de data asta, aşa că pleacă acasă cu patru de “Nu”…  Nu înainte, însă, de a preciza că juraţii au fost prea aspri, cum altfel?! “Nu cred că sunt aşa praf, publicul a aplaudat de două ori”.

Vezi si> X FACTOR 2016. Un poştaş plin de tatuaje a făcut show pe scenă: Uite o voce. Chiar a fost rapp