X FACTOR 2016 SEMIFINALĂ, surprize mari după stop vot. Vezi care sunt cei şase finalişti

X FACTOR 2016. După ce săptămâna trecută s-au făcut primele eliminări, vinerea aceasta „X Factor” continuă cu cea de-a doua Gală LIVE, în care hit-urile vor fi cuvântul de ordine. Emoții mari pentru jurații și concurenți X Factor. Publicul a ales finaliștii din sezonul VI.

16 dec. 2016, 21:11
X FACTOR 2016 SEMIFINALĂ, surprize mari după stop vot. Vezi care sunt cei şase finalişti

X FACTOR 2016. Cea de-a doua gală a fost cu multă muzică bună, apariții spectaculoase pe scenă, dar și emoție la cele mai înalte cote. La finalul serii, trei concurenți vor părăsi emisiunea şi se va afla care sunt finaliștii acestui sezon.

FINALIŞTI X FACTOR 2016. Loredana Anghelache, Alex Mladin, Raul Eregep, Emilian Nechifor, Marcel Roşca şi Olga Verbițchi sunt cei şase finalişti.

Emilian Nechifor a cântat bine vineri seara şi a fost lăudat de Ştefan Bănică Jr, Carla’s Dreams şi Delia.

„Delia are in maneca un super As. Canti bine, te iubeste camera, fetele mor dupa tine. Ai toate datele pe care le poate avea un concurent in X Factor. Daca antrenoarea ta stie sa te puna in valoare caştigi X Factor”, i-a spus Stefan.

Olga Verbițchi a cântat melodia lui Feli şi a reuşit să emoţioneze pe toată lumea. Horia şi Carla s-au ridicat în picioare. Ştefan Bănică i-a spus că a reuşit să transmită prin toţi porii. Momentul ei a fost impecabil. VEZI AICI VIDEO

„Esti senzationala. Momentul a fost exceptional. Aceasta fata transmite extraordinar. Transmite prin toti porii. Asta inseamna un artist. Esti una din favoritele mele la castigarea X Factorului”, i-a spus Banica.

Vezi aici: Izabela Simion a reuşit săridice în picioare juraţii.


„Eu poate cunosc mai bine ca altii ce se ascunde in sufletul ei. Eu foarte rar spun lucrul asta, dar acum pot sa spun ca a fost exceptional”, a laudat-o Carla’s Dreams pe Izabela.

Vezi aici: Alex Mladin a deschis seara cu piesa lui Dan Bitman: „Şi îngerii au demonii lor”.

X FACTOR 2016. Horia Brenciu a intrat în această semifinală cu doi concurenți – Loredana Anghelache și Marcel Roșca, Delia cu trei – Raul Eregep, Emilian Nechifor și Alex Mladin, iar Carla’s Dreams cu două fete – Olga Verbițchi și Izabela Simion, în vreme ce Ștefan Bănică a pierdut în ediția trecută ambele grupuri.

X FACTOR 2016. Vinerea aceasta, în prima parte a emisiunii, fiecare concurent va interpreta o piesă cunoscută în limba română, va putea fi votat prin SMS la 1313 cu prenumele său, iar la finalul acestei prime sesiuni de votare cel care adună cele mai puține voturi pleacă acasă.

X FACTOR 2016. În a doua parte a show-ului, cei rămași în cursă vor interpreta câte un hit în limba engleză și, din nou, vor putea fi votați, urmând ca cel care adună cele mai puține voturi să plece acasă, iar cei clasați pe penultimul și antepenultimul loc să intre la duel. Așa se face că la finalul serii trei concurenți vor fi eliminați, iar telespectatorii și cei din sală, alături de jurați și prezentatori, îi vor putea vedea pe cei care intră în marea finală de săptămâna viitoare.


loading...