X FACTOR 2016, surprize de proporţii. O concurentă care a cântat cu Toto Cutugno vine la X Factor

X FACTOR 2016. Artiștii cu experiență, deja lansați în lumea muzicală, nu ocolesc scena „X Factor”. Este și cazul unei cântărețe din Italia, care a cântat în multe concerte alături de celebrul Toto Cutugno și care vineri seară își încearcă norocul în fața celor patru jurați de la „X Factor” România.

07 oct. 2016, 10:00

X FACTOR 2016. Cecilia Cesario se prezintă ca fiind artistă și mamă și poveștește că s-a îndrăgostit de România atunci când a susținut mai multe concerte la Sala Palatului, alături de Toto Cutugno. Frumoasa brunetă a decis astfel să se înscrie la acest concurs tocmai pentru că se simte atașată de țara noastră.

X FACTOR 2016. Tot vineri, telespectatorii Antena 1 au parte de show pe scena „X Factor” susținut de personaje care mai de care mai spumoase, de la Exotica Mary, o asistentă medical îndrăgostită de muzică, de un fiu de preot care iubește muzica pop, de un român get-beget care oferă juraților un spectacol 100% arăbesc, dar și de un puști de numai 14 ani care va cânta cât trei oameni, cu interpretări dintre cele mai diferite.

Vezi si: X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Vocile i-au făcut pe juraţi să aplaude în picioare