X FACTOR: Apariţie surpriză la GALELE LIVE

X FACTOR: paul Seling va reveni la concursul pe care l-a jurizat în anii trecuţi. 

10 dec. 2013, 22:03

X FACTOR. Cântăreaţa se întoarce, duminică, la show-ul pe care l-a jurizat în primul sezon, însă de această dată nu va mai sta la masa unde se iau decizii, ci în sală, alături de public. În gala live, Paula Seling nu va cânta pe scena „X Factor”, ci îl va susţine pe unul dintre concurenţii calificaţi în semifinală, scrie ziarulring.ro.

X Factor a continuat duminică seară la Antena 1. Cei 9 concurenți rămași în concurs – Florena Țicu ȘandruMădălina Lefter și Bogdan Bratiș din echipa lui Dan Bittman, Florin RisteiAlex Mațaev și Oana Muntean din echipa Deliei și trupele  lui Cheloo (BruiajDouble Xși November) au oferit în deschidere un mashup cu hiturile anului 2013. În pauzele de televot i-a revenit rândul Deliei să cânte câte o melodie live, scrie InfoMusic.ro.

Mashup din hiturile 2013 cu concurenții X Factor

Cea de-a treia ediție live a concursului a început cu trupele patronate de Cheloo. Rapperul a rămas cu Bruiaj, Double X și November, aceasta fiind și ordinea în care au evoluat pe 8 decembrie.

Grupurile lui Cheloo în cea de-a treia gală live X Factor

Urmărește Bruiaj la X Factor – “I’ll Be Missing You” (Puff Daddy)

Răzvan și Dani i-au invitat pe scenă pe cei doi membrii ai trupei Bruiaj. Aceștia au adus un cover după “I’ll be missing you”, melodia lui Puff Daddy.

Urmărește Double X la X Factor – ”In the End” (Linked Park)

Rapperul Cristian Sutaru a fost inițial respins la audițiile pentru X Factor. A fost trimis acasă să-și găsească parteneră și să se înscrie cu trupă. A venit cu Diana Astrid Petcu, o voce de operă, alături de care a format trupa Double X – cei doi de X necesari să mergi spre botocamp. În cea de treia gală live, Double X a mers pe rock și a ales bine. După altă avalanșă de emoții la duel, Double X a fost selectată de Cheloo pentru semifinală.

Urmărește November la X Factor – “Love the Way You Lie” (Eminem ft Rihanna)

Cei doi din November sunt favoriții declarați ai lui Cheloo. Ei au fost și preferații telespectatorilor, prin urmare vor fi prezenți în semifinala X Factor 2013.

La duel am mai cântat o dată Bruiaj (un rap Eminem și Skylar Grey) și Double X. (Paradise City – Guns n’ Roses).  Dacă din prima formație s-a evidențiat vocea feminină, Eliza, din Double X, Cristi a părut mai bun. Cheloo a ales după vocea de rap, mergând mai departe în semifinala X Factor cu Double X.

Rapperul Ioan Mardare, zis Cocoon Kills, a cântat alături de Andreea Lazăr o variantă de duet a piesei sale “Pisi cea obraznică“. Fostul concurent scump la vorbă și fosta concurentă zgârcită la materialul rochiei au impresionat prin atitudinea lor. Momentul poate fi urmărit în clipul de mai jos:

Semifinala X Factor 2013 îi va reuni pe November și Double X (echipa lui Cheloo), Alex Mațaev și Florin Ristei (echipa Deliei) și pe Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș (echipa lui Dan Bittman).