X FACTOR: Cântăreţul gay a fost eliminat. Cheloo, reacţie scandaloasă

X FACTOR. Italianul Paolo Lagana, concurentul de la X Factor la adresa căruia Cheloo a lansat numeroase replici acide datorită orientării sale sexuale, a fost eliminat din show-ul de la Antena 1.

30 nov. 2013, 11:36

X FACTOR. Paolo a interpretat, vineri seara, în cea de-a treia gală live, melodia „Te-aștept să vii” a Mirabelei Dauer. Dacă Bittman i-a apreciat prestația, Cheloo a făcut o remarcă ce i-a lăsat fără cuvinte pe ceilalți jurați: „Tuturor celor care vă bucurați când apare Paulică, eu vă doresc la ușa voastră un actor plin de Factorul X. Vă doresc un copil ca el”. Solistul trupei Holograf a reacționat în cele din urmă la declarația colegului său. „Da, de ce nu? Dar aici facem distincţia între viaţa privată şi viaţa publică”, a spus Dan Bittman.

CITEŞTE ŞI Cheloo, implicat într-un scandal uriaş. CNA are de rezolvat sute de reclamaţii la adresa juratului X Factor

În urma votului publicului de la X FACTOR, Paolo a ajuns la duel cu Oana, iar Delia a trebuit să ia o decizie dificilă.  „Delia, nu vrei să aleg eu pentru tine, nu ai încredere? Chiar și paralizat la pat aș alege-o pe Oana!”, a comentat Cheloo. Fără a se lăsa influențată de colegul său din juri, Delia a ales-o pe Oana: „Am să merg mai departe cu Oana, deși Paolo a fost un adevărat artist, pe care vreau să-l aplaudați din toată inima!” „Viața merge mai departe. Pentru mine a fost atât de important acest show… l-am privit ca pe o oportunitate de a mă exprima”, a spus Paolo. „Cred că cineva o să-i facă un cadou Delie în această seară și nu mă refer la soțul ei… Cheloo a intrat deja pe net”, a spus Dani Oțil, uitându-se la rapper.