X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE. Carla’s Dreams şi-a ales trupele şi a anunţat duelurile. „Am de gând să câştig X Factor şi anul acesta”

Ediţia grupurilor i-a aparţinut lui Carla's Dreams, care, după ore întregi de calcule, a reuşit să aleagă cele patru trupe semifinaliste. Joi seară, Carla’s Dreams, juratul al cărui concurent a câștigat ”X Factor” în sezonul trecut, a ales trupele care vor intra la duel în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1.

08 dec. 2017, 13:07
X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE. Carla’s Dreams şi-a ales trupele şi a anunţat duelurile. „Am de gând să câştig X Factor şi anul acesta”

„Juratul clar are un aport la prestația finaliștilor din grupul lui, dar, în cazul meu, cred că a fost un aport mic, pentru că eu cred că Olga Verbițchi ar fi câștigat concursul în echipa oricăruia dintre noi. Pot spune cu siguranță că o să depun toate eforturile necesare pentru a face că prestația de finală să fie una care să maximizeze șansele concurenților mei la victorie”, e de părere Carla’s Dreams.

Citeşte şi X FACTOR. Grupurile juratului Carla’s Dreams intră în Bootcamp

Astfel, Carla’s Dreams va avea, vineri seară, patru trupe din care trebuie să aleagă, iar acestea se vor duela după cum urmează: Ad Libitum – Flashback și 18.27 – Dream Girls.

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams au ales componența perechilor care vor intra la Dueluri, astăzi, 8 decembrie, de la ora 21.15, pe Antena 1. Doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a galelor live.