X FACTOR: Concurenta care a trecut două probe într-o emisiune

X FACTOR: Duminica, 17 noiembrie, vom afla care sunt finalistii galelor finale "X Factor" din acest an.

RomaniaTV.net
14 nov. 2013, 08:50

X FACTOR: In editia de duminica 10 noiembrie, telespectatorii au putut vedea ca la „X Factor” a aparut o noua etapa de eliminare. Cei 3 juraţi, Dan Bittman, Delia şi Cheloo, au mai triat o data toti concurentii si apoi i-au sunat sa le dea vestile bune sau proaste dupa caz.

X FACTOR: Scene incendiare în culisele emisiunii

Andreea Lazar, cunoscută şi sub numele Goddess Andreea, a avut meritul sa se califice in etapa urmatoare a X FACTOR, „bootcamp”, si a nimerit in echipa Deliei. Dan Bitman, singurul jurat care votase NU la preselectii, a fost de aceasta data un sustinator fervent al Andreei si a dorit ca el personal sa o sune si sa ii dea vestea cea buna.

In aceeasi sectiune desi probabil telespectatorii nu se asteptau, s-a derulat si etapa bootcamp-ului, etapa in care ramasesera doar cativa zeci de concurenti. Andreea a interpretat piesa Hallelujah (Leonard Cohen) şi a trecut fara probleme in etapa urmatoare a X FACTOR.

La sfarsitul concursului toata echipa Deliei impreuna cu Andreea, care era imbracata intr-o rochie creata de Catalin Botezatu, au sarit in piscina spre deliciul telespectatorilor.

Duminica, 17 noiembrie, vom afla care sunt finalistii galelor finale „X Factor” din acest an.

Citeşte şi:

X FACTOR. Cheloo, sensibilizat până la ghips de o concurentă VIDEO