X FACTOR: Concurenta care l-a făcut pe Horia Brenciu să plângă VIDEO

X Factor 2014  VIDEO.  O cheamă Sorina, are 14 ani şi vine din Oradea. Deşi este doar un copil, are un talent desăvârşit, iar emoţiile pe care le transmite sunt pur şi simplu incredibile,  scrie site-ul oficial al emisiunii.

11 oct. 2014, 08:45
X FACTOR: Concurenta care l-a făcut pe Horia Brenciu să plângă VIDEO

X FACTOR 2014 . VIDEO  CU SORINA ROSTAS  LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

CITESTE SI:  X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO. Inregistrarile de la a patra editie X Factor Romania 2014

X Factor 2014 VIDEO . A venit la X Factor însoţită de sora sa şi de prietena ei cea mai bună. Mami şi tati nu au putut să fie lângă ea, dar o susţin din tot sufletul. Viaţa sa bate orice scenariu de film de la Hollywood… A fost adoptată când avea opt luni… “Părinţii mei naturali nu m-au vrut… Nu vreau să aflu nimic despre ei, ci doar că cei care mă cresc sunt părinţii mei adevăraţi”, spune Sorina, cu tristeţe în glas.

Dar povestea nu se încheie aici! În urmă cu un an, familia fetei a înfiinţat un azil de bătrâni. Foarte mândră, concurenta susţine: “Dacă ar fi să calculez, am vreo 13 bunici.”

Şi începe să cânte… Emoţie, sensibilitate, o voce minunată. Îl vrăjeşte pe Horia Brenciu.

„Cred că a fost unul dintre cele mai emoţionante momente de la X Factor, de până acum. Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-a răscolit amintiri, sentimente…”, a mărturisit juratul X Factor.

Şi pentru că îl admiră foarte mult pe Horia şi îi place la nebunie piesa “Vocea ta”, juratul X Factor a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile. A ieşit un moment DE VIS!

“Am avut senzaţia că sunt la un musical. Mă ridic în picioare şi am să-ţi spun: BRAVO!”, i-a şi Ştefan Bănică. DA, DA, DA!!! Sorina merge mai departe!

X Factor 2014 VIDEO . O mulţime de tineri talentaţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, iar unii dintre aceştia realizând lucruri de necrezut într-un show cum este X Factor. Printre ei şi Soria Rostaş, o concurentă de doar 14 ani, din Oradea, care a reuşit să facă un duet cu showmanul Brenciu.

Sorina l-a cucerit iremediabil pe Horia: „Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-ai rascolit amintiri, sentimente…”, a mărturisit juratul X Factor.

X Factor 2014 – Sorina provine dintr-o familie frumoasă şi are o poveste de viaţă extraordinară. Părinţii ei au înfiinţat un azil de bătrâni şi îşi dedică tot timpul îngrijirii acestora. Sorina e şi ea foarte implicată şi spune mândră că are nu mai puţin de 13 bunici. Micuţa a mărturisit că îl place mult pe Horia şi ascultă foarte des piesa lui, „Vocea ta”, iar juratul „X Factor” a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile.

Întregul moment va putea fi urmărit vineri, 10 octombrie, de la 20:30, la postul Antena 1.

X Factor 2014 – Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

X Factor 2014  . Emisiunea X FACTOR – sezonul 4 din data de 10 octombrie 2014 poate fi urmărită în direct la TV Antena 1 și pe internet, pe Antena PLAY Mai mult decât atât, din 19 septembrie, vezi sezonul 4 X Factor în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay – în fiecare vineri, de la ora 10:00.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO  Aproape 5.000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X,, scrie site-ul oficial al emisiunii.

SORINA ROSTAS LA X FACTOR 2014 – VIDEO  CU SORINA ROSTAS  LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK

IULIANA STOICA LA X FACTOR 2014 – VIDEO  CU IULIANA STOICA  LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK

ALYANNA LU LA X FACTOR 2014 – VIDEO  CU ALYANNA LU LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

VLAD ALECU LA X FACTOR 2014 – VIDEO  CU VLAD ALECU LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

Evelin Dohi la X Factor 2014- VIDEO  cu Evelin Dohi LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

Alessio Paddeu la X Factor 2014– VIDEO  cu Alessio Paddeu LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

Adina Raducan  la X Factor 2014- VIDEO  cu Adina Raducan LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

Areta Cărbuneanu  la X Factor 2014- VIDEO  cu Areta Cărbuneanu LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

Rareș Boer  la X Factor 2014- VIDEO  cu Rareș Boer LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

Isar Lucian la X Factor 2014- VIDEO  cu Isar Lucian LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

VIZIONEAZĂ TOATE ÎNREGISTRĂRILE  SI POVESTILE CONCURENTILOR DE LA X FACTOR, 10 OCTOMBRIE 2014, AICI – CLICK!

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO .  Emisiunea X FACTOR – sezonul 4 din data de 10 octombrie 2014 poate fi urmărită în direct la TV Antena 1 și pe internet, pe Antena PLAY Mai mult decât atât, din 19 septembrie, vezi sezonul 4 X Factor în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay – în fiecare vineri, de la ora 10:00.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO . Vârsta sau stilul muzical nu a fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, oameni cunoscuţi sau mai puţini cunoscuţi, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă.

X FACTOR 10 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO . SURPRIZĂ DE PROPORŢII LA X FACTOR! OANA ZĂVORANU, PRINTRE CONCURENŢI?

Printre aceştia şi o concurentă care i-a făcut pe juraţi să se întrebe dacă nu cumva în faţa lor este Oana Zăvoranu, asemănarea dintre jurista de 32 de ani din Bucureşti şi Oana fiind una izbitoare. Corina îşi doreşte de mai bine de 15 ani să participe la un concurs, dar abia anul acesta şi-a găsit curajul necesar. Deşi a terminat liceul de muzică „Dinu Lipatti” din Piteşti, nu a urmat Conservatorul, ci Dreptul, dar în sufletul ei a rămas mereu dorinţa de a cânta. Dacă a reuşit sau nu Corina să îi impresioneze pe cei trei juraţi, rămâne de văzut în cel mai nou episod al super show-ului, difuzat vineri, 10 octombrie, de la 20:30, la Antena 1.

X FACTOR 10 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO . SORINA ROSTAS LA X FACTOR 2014 – VIDEO  CU SORINA ROSTAS  LA X FACTOR GĂSIȚI AICI – CLICK!

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al patrulea episod al show-ului „X Factor”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.
O mulţime de tineri talentaţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, iar unii dintre aceştia realizând lucruri de necrezut într-un show cum este X Factor. Printre ei şi Soria Rostaş, o concurentă de doar 14 ani, din Oradea, care a reuşit să facă un duet cu showmanul Brenciu. Sorina l-a cucerit iremediabil pe Horia: „Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-a rascolit amintiri, sentimente…”, a mărturisit juratul X Factor.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO .  Sorina provine dintr-o familie frumoasă şi are o poveste de viaţă extraordinară. Părinţii ei au înfiinţat un azil de bătrâni şi îşi dedică tot timpul îngrijirii acestora. Sorina e şi ea foarte implicată şi spune mândră că are nu mai puţin de 13 bunici. Micuţa a mărturisit că îl place mult pe Horia şi ascultă foarte des piesa lui, „Vocea ta”, iar juratul „X Factor” a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile.

 FACTOR 10 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO . DIVA DELIA, CUCERITĂ DE UN “LEGUMAR”! L-A PUS CHIAR SĂ-ŞI DEA TRICOUL JOS

Emoţiile puternice şi trăirile extraordinare sunt doar câteva dintre sentimentele care îi încearcă pe concurenţii X Factor atunci când se află în faţa divei Delia, a showmanului Brenciu şi a rock-starului Bănică şi nu de puţine ori se întâmplă ca acestea să treacă şi în rândul juraţilor. I s-a întâmplat chiar Deliei, în episodul difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1, când pe scena concursului s-a prezentat un tânăr de 21 de ani, din Iaşi.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO . De profesie vânzător de legume-fructe, Florin le-a mărturisit juraţilor că „X Factor” este pentru el singura portiţă pentru a face ce îşi doreşte cu adevărat. Pe Delia a cucerit-o de la prima privire şi de aici până la a-l pune să-şi scoată tricoul, pentru a-i vedea mai bine tatuajul de pe piept, a mai fost doar un singur pas. Ba mai mult, jurata „X Factor” i-a dat tânărului şi un pupic, de încurajare. Cât a contat acesta şi dacă a reuşit Florin să câştige voturile tuturor juraţilor, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, difuzat la Antena 1.