X FACTOR 18 septembrie 2018. Delia s-a accidentat în timpul showului. Medicul i-a acordat primul ajutor

X FACTOR 18 septembrie 2018. Delia s-a accidentat la X Factor. Filmările de la marea competiţie sunt pline de amuzament, dar şi de durere, după cum a demonstrat cea mai iubită artistă din România. În culise, împreună cu Mihai Bendeac, artista se distra aşa cum face de multă vreme! Ea e cea care a avut de suferit!

18 sept. 2018, 12:36
X FACTOR 18 septembrie 2018. Delia s-a accidentat în timpul showului. Medicul i-a acordat primul ajutor

X FACTOR 18 septembrie 2018. Cântăreaţa şi Mihai Bendeac au o relaţie frumoasă de prietenie, de mulţi ani de zile, scrie viva.ro. Se cunosc mai bine ca doi fraţi şi interacţionează foarte bine. Ba chiar au lansat şi o piesă la un moment dat, împreună. Faptul că există o chimie între ei i-a adus în acelaşi platou, şi la iUmor, dar şi la X Factor.

Citeşte şi X FACTOR SEZON NOU. Ştefan Bănică, şocat de o concurentă: „Eşti de pe altă planetă”

La iUmor făceau show în culise. Cântau, se băteau, se trăgeau unul pe altul de picioare, aşa trecea timpul pentru ei, mai ales că se relaxau. Nici la X Factor lucrurile nu stau diferit, Mihai Bendeac este acum în postură de prezentator, nu de jurat, ca la iUmor. Ne-au demonstrat încă o dată că se distrează, însă acum nu au fost atenţi.

Delia a sărit în spatele lui Bendeac, el a ridicat-o, însă ea a vrut să îşi acopere posteriorul cu palmele, s-a dezechilibrat şi a căzut, chiar cu capul de podea.

Cântăreaţa s-a lovit destul de tare, medicul imediat a intervenit, i-a pus comprese cu gheaţă. A făcut cucui, dar a fost nevoită să continue filmările.

Recent, Delia a spus sincer că a existat o persoană pentru care a vrut să pună pe locul doi muzica, voia chiar să nu mai participe la concerte. Noi am aflat! Se îndrăgostise!