X FACTOR. Eliminare SURPRIZĂ. A fost văzut ca un potenţial câştigător, dar a clacat în bootcamp VIDEO

X FACTOR. Juraţii Delia Matache, Cheloo şi Dan Bittman au fost pur şi simplu cuceriţi de Narcis Axinte, un tânăr de 22 de ani născut în Vatra Dornei, dar stabilit de ceva timp în Bucureşti. A obţinut trei de "da" şi se putea spune fără urmă de tăgadă că are şanse uriaşe la trofeul X Factor. Narcis a clacat, însă, în bootcamp, unde fusese inclus în grupa +20 de ani, sub "bagheta" Deliei.

RomaniaTV.net
10 nov. 2013, 20:38
X FACTOR. Eliminare SURPRIZĂ. A fost văzut ca un potenţial câştigător, dar a clacat în bootcamp VIDEO

X FACTOR. Narcis Axinte s-a prezentat pe scenă cu o chitară în braţe şi cu o prestaţie excepţională. Chitara a studiat-o de mic, forţat iniţial de tatăl lui, dar dobândind apoi o pasiune tot mai mare pentru instrument. Iar munca îmbinată cu talentul l-au făcut un muzician foarte bun, apreciat de colegii de breaslă, care-l cunosc drept membru al trupei Harlequin Jack.

Piesa „Wicked Game”, a lui Chris Isaak, a fost excelent aleasă şi i-a scos lui Narcis în evidenţă calităţile vocale de excepţie, care l-au lăsat cu gura căscată chiar şi pe mereu scepticul Cheloo. „E preferatul meu de până acum”, a spus Cheloo, după ce a îndemnat publicul să-l aplaude îndelung. Narcis a obţinut trei de „da” şi a ajuns în bootcamp.

La audiţiile din bootcamp, unde a avut-o în faţă doar pe Delia, Narcis a clacat inexplicabil, făcând-o pe aceasta să se declare extrem de dezamăgită şi să-l trimită înapoi acasă.