X FACTOR. Ele sunt cele 6 trupe alese de Horia Brenciu în etapa Scaunelor. URMEAZĂ DUELURILE

X FACTOR 2015: "Tea Rock", "Thomas şi Amato", "B52", "Bravissimo", "Brain Band" şi "Twins" au trecut cu bine de această etapă a show-ului, au dat tot ce au avut mai bun pe scenă şi şi-au câştigat locul în Dueluri.

10 dec. 2015, 09:04

X FACTOR 2015: După o luptă strânsă, în care cele 14 trupe şi-au scos „armele” şi au defilat cu talentul lor, Horia Brenciu a decis că doar şase dintre ele merită să meargă mai departe.

Diandra și Dunia au venit din Italia cu gândul să cucerească X Factor România, aşa că nu au ţinut cont de nimeni şi nimic, lăsând talentul să vorbească în numele lor. Rezultatul? Brenciu le-a dat imediat scaunul mult dorit. Vă mai aduceţi aminte de momentul lor din audiţii?

Citeşte şi X FACTOR LIVE: Cum s-au ales juraţii cu câte o cuşmă

Thomas Grazioso şi Amato Scarpellino au venit de la Roma să cânte pentru prima dată în duet. Sunt frumuşei foc, au carismă, iar muşchii lor fură instantaneu privirile domnişoarelor. Dar băieţii pot mult mai mult! Ne-au demonstrat asta şi la audiţii, când au rupt scena în două cu piesa „Treasure”, a lui Bruno Mars.

Vlad, Andra şi Tudor au suficientă energie să le ajungă pentru zece vieţi. Şi-au dat seama că se potrivesc de minune, au format trupa „B52” şi au pornit împreună în aventura X Factor. Şi ce show sunt în stare să facă!!! Până vom vedea cum se descurcă la dueluri, hai să ne aducem aminte de momentul lor din audiţii.

Sosiți tocmai de la Chișinău, „cei nouă magnifici” din trupa Bravissimo și-au deschis sufletul și au făcut ce știu mai bine. Şi de această dată, vocile armonizate perfect şi emoţia pe care au transmis-o au fost „armele” lor secrete. Iată cum s-au descurcat la audiţii!

Citeşte şi X FACTOR 2015: Cei şase fantastici ai lui Ştefan Bănică

Brain Band sunt patru tineri talentați, din Republica Moldova, care au reușit să aducă un suflu nou pe scena X Factor. Au abilitatea de a face spectacol din absolut orice, iar pentru etapa scaunelor au pregătit un moment inedit. Costumaţi precum marii compozitori germani, concurenţii au lăsat juriul fără cuvinte! Pentru că merită toată atenţia noastră, iată şi momentul lor din audiţii!

Extrem de sexy şi pline de energie, gemenele de 43 de ani reuşesc să iasă în evidenţă de fiecare dată. Au crescut pe scenă, se pot lăuda cu o experienţă vastă în lumea artiştilor şi vor să cucerească X Factor 2015 cu vocile lor. La audiţii, cele două au făcut show cu o coregrafie inedită.