X FACTOR LIVE: „Barbie de Romania” a leşinat pe scenă. S-a cerut intervenţia medicilor

X FACTOR LIVE: Viaţa e roz şi roz este lumea toată! Dar pentru “Barbie de România”, scena “X Factor” nu va fi atât de colorată pe cât se aştepta. Intrată în preselecţii, tânăra de 16 ani nu a oferit publicului şi juraţilor un show pe cinste, ci scene de groază.

25 sept. 2015, 17:48

X FACTOR LIVE: Şi sezonul acesta, premiul de la “X Factor” este vânat nu doar de anonimi şi talente nedescoperite, ci şi de personaje care nu se fălesc la primul lor contact cu showbizul.

În această situaţie este şi Sabrina Fabian, adolescenta devenită celebră sub pseudonimul “Barbie de România”, datorită asemănării ei cu celebra păpuşă. Însă mult lăudatul ei talent a fost umbrit de o situaţie neprevăzută, produsă în timpul rundei de preselecţii ce va fi difuzată vineri seară la Antena 1.

Fostă patinatoare de performanţă, Sabrina s-a prezentat pe scenă îmbrăcată într-un costum roz din piele şi pe patine cu rotile, chitită să culeagă trei de “Da!” de la juraţi.

Şi în loc de un show impecabil, care să meargă şnur de la un capăt la altul, puştoaica a căzut ca secerată în faţa publicului îngrozit, alertând medicii şi întreaga echipă a emisiunii, scrie libertatea.ro.

X FACTOR LIVE: O campioană naţională la atletism aduce, vineră seară, „flacăra olimpică“ pe scena X Factor, în timp ce un concurent, care se visează Pavarotti al României îşi va cere de nevastă, prin telefon, prietena cu care tocmai s-a certat. Nimeni nu se aştepta ca pe scena „X Factor“ să vadă aptitudini sportive, în loc de muzică. Însă o concurentă care aspiră să ajungă cât mai departe în concurs a reuşit să provoace un moment cu totul şi cu totul neprevăzut pe scena „X Factor“. Campioană naţională la ştafetă 4×400 m, concurenta i-a inspirat atât pe Delia, Brenciu şi Bănică, cât şi pe Răzvan şi Dani, prezentatorii show-ului: aceştia au dat naştere unei adevărate probe de atletism pe scena concursului, în care au mixat cu mult umor elemente din cunoscute probe de atletism, favoritele lor fiind ştafeta, dar şi flacăra olimpică. În timp ce membri juriului se antrenau şi se organizau pe scenă, Dani a avut ideea să declare deschise „jocurile“ cu o flacără improvizată.