X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 8 octombrie 2021. Apariţie surpriză pe scenă, putea să stea la masa juraţilor!

Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, va urca pe scena X Factor în calitate de concurent diseară, la Antena 1.

08 oct. 2021, 14:44
X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 8 octombrie 2021. Apariţie surpriză pe scenă, putea să stea la masa juraţilor!

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 8 octombrie 2021.

Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, revine pe micile ecrane, dar în calitate de concurent! Prestația lui va putea fi văzută diseară, de la 20.30, la Antena 1, în cea de-a șaptea ediție X Factor din acest sezon.

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING A1

După o absență de aproape trei ani de pe scenă, Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypron, și-a făcut curaj să cânte din nou în fața unei audiențe mari. În calitate de concurent, acesta e nerăbdător să afle ce spun jurații despre prestația sa.

”Sunt emoționat, se spune că e ca mersul pe bicicletă și pentru mine nu ar fi bine, ultima dată când m-am urcat pe una am reușit se merg doar 200 de metri înainte să cad”, glumește Florin, căruia i-a lipsit energia din concerte.

Olga Verbiţchi, agresată de iubit! Câştigătoarea de la „X Factor”, dată afară de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
”Am avut experiențe foarte frumoase cu Krypton, mai ales că am cântat prin toată țara. Am trecut prin multe împreună și nu e tocmai ușor cu două personalități puternice într-o trupă”, a mai spus acesta.

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 8 octombrie 2021. Ce vor spune Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică despre prestația lui Florin Iordache și dacă acesta va obține cale liberă către Bootcamp, cei de acasă pot afla diseară, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor.

X FACTOR LIVE VIDEO A1. Ștefan Bănică, uluit de un concurent de care crede că va fi câștigătorul: Mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine!
X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 8 octombrie 2021. Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă diseară, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Regulament X Factor 10

Capitolul I. Desfasurarea emisiunii concurs:

•             Emisiunea concurs intitulata “X-Factor”numita in continuare si emisiune sau emisiune-concurs ori program tv, este realizata de societatea « Antena TV Group S.A » numita in continuare si Producator sau Beneficiar.

•             Emisiunea concurs “X-Factor” este show-ul de televiziune care inregistreaza cel mai mare succes international. Este difuzata intr-un numar foarte mare de tari, atragand o audienta ce insumeaza milioane de telespectatori pe intreaga planeta. Spre deosebire de alte emisiuni cu un continut asemanator, “X-Factor” aduce in fata telespectatorilor o explozie de trairi si de emotii, de la ras la plans pana descoperirea unor talente cu adevarat iesite din comun! Este primul concurs de gen in care pot participa atat solisti cat si interpreti care canta in duet, ori grupuri.

•             Emisiunea concurs “X-Factor” va fi difuzata prin intermediul postului de televiziune “ANTENA 1” (difuzare primara si secundara, inclusiv reluari).

•             Concursul emisiunii tv X-Factor – Sezonul 10 se va desfasura in perioada  iunie -noiembrie 2021, in 4 etape: Auditii, Bootcamp, Battle si Finala.

•             Producatorul emisiunii tv X-Factor – Sezonul 10 este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului de concurs si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs.

•             Pentru a se califica in Auditii, fiecare concurent trebuie sa se inscrie online pentru participare, sa trimita o inregistrare audio-video prin modalitatile electronice comunicate de catre Producator, urmand ca Producatorul sa selecteze dintre cei inscrisi, concurentii care vor participa la Auditii.

•             Pentru a putea participa la Auditii, fiecare concurent trebuie sa fi implinit varsta de 14 ani pana la data primei zile de filmare a  etapei de Auditii,. Persoanele sub 18 ani trebuie sa se prezinte insotite de catre reprezentantii legali (parintii naturali sau adoptivi, tutorele legal, parintele avand autoritate parinteasca exclusiva sau alte persoane numai cu imputernicire notariala si declaratie completata conform anexei atasate la formularul de inscriere).

•             La Auditii  pot participa atat solisti cat si artisti ce canta in duet sau trupe.

•             Organizatorii  emisiunii concurs cauta oameni cu abilitati vocale deosebite, care sa fie in acelasi timp amuzanti, atractivi si carismatici, in general oameni care ies din tipare prin felul in care canta sau se prezinta. Pentru a impresiona participantii se pot baza pe langa vocea de exceptie si pe tinutele speciale sau dansurile iesite din comun pe care le-au pregatit. Orice lucru ce da dovada de originalitate si creativitate va fi foarte apreciat.

•             Fragmente  din  inregistrarile trimise de participanti  vor putea  fi difuzate in cadrul show-ului. Din aceasta cauza este important ca fiecare participant  sa isi aleaga o tinuta asa cum ar dori sa fie vazut de catre juriu, dar si de catre public. Asadar, fiecare trebuie sa ia in calcul look-ul care il va pune in valoare si il va scoate in evidenta. Daca tinuta va include un machiaj deosebit sau accesorii iesite din comun cu atat mai bine. Este de preferat ca interpretarea piesei/pieselor pregatite pentru inscriere in emisiunea concurs sa nu depaseasca 2 minute. Daca depasesc aceasta durata, este recomandat sa alegeti partea cea mai interesanta.

•             Pentru mai multe informatii referitoare la inscriere sau la show, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa:  [email protected]

Etapa nr. 1 : Auditiile

Dintre cei inscrisi online conform celor mai sus mentionate, Producatorul va selecta concurentii (un numar la libera sa apreciere) ce vor intra in etapa de Auditii.

Auditiile se vor desfasura in Bucuresti, in locatii ce vor fi anunate pe site-ul  www. xfactor.a1.ro

Concurentii vor putea fi insotiti la Auditii de catre prieteni, familie sau sustinatori, insa numarul si  conditiile de acces ale acestora in locatia Producatorului vor putea fi limitate, restrictionate, avand in vedere pandemia de Coronavirus (COVID-19). Toti concurentii si insotitorii acestora se obliga sa respecte intocmai toate prevederile legale, normele in vigoare si masurile luate de catre Producator in vederea limitarii raspandirii infectiei cu COVID-19.

In faza de Auditii fiecare dintre concurentii inscrisi si selectati pentru a participa in aceasta etapa, au sansa sa cante in fata unui juriu desemnat de Producator, format din 4 vedete (Jurati).

Juriul desemnat in aceasta etapa se va mentine pana la finalul emisiunii concurs.