X FACTOR: „Pisy cea obraznică” este hit pe Youtube. Cu ce surprize vine X FACTOR 31 octombrie

X FACTOR: ”Pisy cea obraznică”, piesa cu care Cocoon s-a prezentat în sezonul trecut, ocupă prima poziție în topul vizualizărilor de pe canalul oficial de Youtube al X Factor România. Jumătate de milion de ascultări pentru PISY, dar clasamentul are șanse mari să sufere o modificare.

31 oct. 2014, 09:42
X FACTOR: „Pisy cea obraznică” este hit pe Youtube. Cu ce surprize vine X FACTOR 31 octombrie

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO

X FACTOR: Cocoon a venit cu o nouă piesă, care face deja senzaţie pe internet. ÎNVAŢĂ VERSURILE şi cântă şi tu „SELFIE”

Păi dacă tot, tot, tot…

Răţuşca pune bot, bot

Intru şi eu cioc,cioc!

Mă înţelegi?!

Fă-ţi o poză cu bunică-ta moartă

Am văzut că se poartă

Mai nou asta o fi artă?!

Femeia cu barbă face show, o fi bine?

Dacă „DA” ori eşti tu ca ea, ori el ca tine, în fine

Dacă nu-i Halloween-ul nu-i nevoie de deranj

Chiar nu trebuie să ne sperii cu noul tău machiaj

Sau poze de la dresaj

Iubitu’ atârnat de gât

Pare bolnav, dar ştim că vă iubiţi mult

Vă potriviţi, serios, trăiţi periculos

Un fel de Lady Gaga vs. Iisus Hristos!

Miraculos, mergi pe apă plată-n oraş

Am auzit de tine, cum ziceai că-ţi zice, iepuraş?

Fă-ţi o poză rău, arată-ne că vrei să muşti

Dar nu uita s-o treci prin Photoshop, să-i pui nişte muşchi!

Şi-acum posteaz-o, înnebuneşte-ne pe toţi,

Că nu putem trăi dacă nu ştim firma de la chiloţi

REFREN:

SELFIE, SELFIE – figuri şi impresii

Tot felul de chestii, râd şi extratereştrii

Dar cine e trendy, vai cine e Sexy?!

SELFIE, SELFIE – figuri şi impresii

Tot felul de chestii, râd şi extratereştrii

Dar cine e trendy, vai cine e Sexy?!

––

O, uite-o maşină tare

Fă o poză în ea, mare valoare

NayBan, ochelarii tăi de soare,

Văd şi ţoale Arnani, deja nu mai e funny!

Dar lasă ce zice lumea, tu eşti adevărat,

Plin de tine, în spate cu wc-ul colorat!

Sunt pus pe comentat, invidia asta denotă

Că n-am şi eu swag ca tine, swag de teracotă.

Pune-ţi banii la piept şi fă o poză cu ei

Dup-aia dă-i lu’ mă-ta-napoi să plătească ratele

Cu toate stricatele, blitz selfie în club

La descriere scrie „Toată noaptea la un suc”

Like pe like, pe facebook aduni

Moare lumea după tine, pune mâna pe săpun

Generaţia smartphone, figuri pe stomacul gol,

Vă sinucideţi dacă rămâneţi fără telefon

REFREN:

SELFIE, SELFIE – figuri şi impresii

Tot felul de chestii, râd şi extratereştrii

Dar cine e trendy, vai cine e Sexy?!

SELFIE, SELFIE – figuri şi impresii

Tot felul de chestii, râd şi extratereştrii

Dar cine e trendy, vai cine e Sexy?!

 

X FACTOR LIVE: Cristi Goaie are toate șansele să rupă juriul X Factor: are un look mișto, carismă, un talsiman norocos – fratele mai mare, ce concurează și el – și un as în mânecă: dansul! Cel puțin, așa spune…

„Îmi place cum te-ai îmbrăcat”, remarcă Delia de cum intră pe ușă. Într-adevăr are o ținută modernă, e șmecheraș. În plus, mai are și mișcări bune zice el. Eh, asta da schimbare! Un UDDI cu dansul în sânge? Nemaipomenit!

Juriul, revigorat de prezența lui Cristi, abia așteaptă să vadă ce poate. Când colo, un glas bun dar zero coregrafie: „Te-ai pleoștit așa, e ca și cum ți-aș da un șut în nume. Tu nu știi ce zace în tine”, îi zice Bănică, franc.

Lui Brenciu i se face milă de puști și vine lângă el să-l încurajeze. Juratul dansează din toată inima și Goaie se mai dezmorțește. Nu suficient însă.

„Puștiul are potențial! Când îi vine mintea la cap, o să înțeleagă – răspunsul meu este NU”, apucă Bănică să spună. Delia, însă, nu se lasă cu una cu două – un DA de la ea pentru o a doua șansă.

„Vezi cureaua asta? Data viitoare, dansezi!”, îl amenință și Brenciu înainte să-l trimită în backstage, pentru a mai face repetiții! Da, a trecut mai departe!

VEZI CUM CÂNTĂ FRATELE LUI, AICI!

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO. Editia a VI-a X Factor Romania –  X Factor emisiunea 31 octombrie . Al șaselea episod din sezonul 4 al emisiunii X Factor poate fi urmărit, vineri, 31 octombrie, de la ora 20:30, pe Antena 1. Vineri 31 octombrie, show-ul X FACTOR pregăteşte o nouă ediție plină de surprize pentru jurații HORIA BRENCIU, DELIA MATACHE și ȘTEFAN BĂNICĂ JR. Factorul surpriză este ingredientul-cheie al celei de-a şasea ediţii a super show-ului „X Factor”, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon „X Factor”, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi ai super show-ului şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

În fiecare VINERI vezi “X FACTOR” Sezonul 4 – de la 20:30 AICI

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO  Potrivit site-ului oficial al emisiunii, vârsta sau stilul muzical nu au fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă, iar unii dintre ei vor rămâne cu siguranţă în inimile juraţilor. Esti şi cazul doamnei Maria Mocioiu, care la 77 de ani a hotărât să participe la „X Factor” România, după ce de-a lungul vieţii sale a cântat alături de unii dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii. Doamna Maria le-a mărturisit în backstage celor doi prezentatori ai show-ului, Răzvan şi Dani, că a urcat pe scenă alături de Tina Turner, Jose Carreras sau Plácido Domingo şi că a avut onoarea să îi cânte chiar şi lui Papa Wojtyła, „Ave Maria”.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO  Pentru „X Factor” doamna Maria şi-a ales tot o arie clasică, iar la final, showmanul Brenciu a urcat alături de dumneai pe scenă pentru a interpreta împreună câteva acorduri din „O sole mio”. „Doamna Mocioiu, fermecătoarea noastră soprană trece dincolo de tipologia de personaj. Ea este o artistă, e şi nebună şi colorată şi talentată.

Asta înseamnă >”, a mărturisit Horia. Întregul moment va putea fi urmărit vineri seara, în cel mai nou episod „X Factor”, de la 20:30, la Antena 1.  

Frumoasă, sexy, talentată, ea recunoaşte un concurent cu factorul X dintr-o singură privire, diva Delia Matache e mai nerăbdătoare ca oricând să înceapă marea competiţie: „Am colegi noi anul ăsta şi vreau să îi văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat X Factor anul trecut!”, a ameninţat artista, potrivit site-ului oficial al emisiunii.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO A scos până acum 15 albume şi a susţinut sute de concerte. Ştie mai bine ca oricine cum trebuie să sune un hit şi nimeni nu ar putea să spună mai bine decât el >, Ştefan, the rockstar Bănică. „Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am fost niciodată jurat. Întrebi dacă îmi e teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu e extraordinar. Şi o să fie. O să fie mai mult decât voce!”, a povestit juratul.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO E omul care nu ştie ce înseamnă monotonia, gata întotdeauna să cânte, să danseze, pregătit să facă spectacol, showmanul Horia Brenciu. „Stimaţi telespectatori, o să alerg prin sală, n-o să stau. Da, o să învârt toate scaunele şi o să rup toate barierele. Vine X Factor, e nebunie, e cel mai tare spectacol”, anunţă Horia Brenciu.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO   Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele show-ului – un backstage care depăşeşte cu mult orice închipuire şi căruia în acest an i s-a alăturat şi Florin Ristei. Au la îndemânã un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare şi multe alte nebunii. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEOPalatul Copiilor din Capitalã s-a dovedit neîncãpãtor pentru sutele de concurenţi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii în faţa juriului. Pe parcursul a zece zile, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică au avut misiunea dificilă de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanţi care s-au prezentat la preselectii. Cu ce surprize îi întâmpină gaşca veselă de la X Factor, telespectatorii vor putea afla urmărind marea premieră X Factor, difuzată vineri seară, de la 20:30, la Antena 1.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO