X FACTOR 2017 live video. Românul care a făcut senzaţie pe străzile din Liverpool, susţinut de englezi

X FACTOR 2017. Cristian Armando Drăgan, românul care a făcut senzație pe străzile din Liverpool, este acum susținut și de englezi la audițiile X Factor.

15 sept. 2017, 11:28
X FACTOR 2017 live video. Românul care a făcut senzaţie pe străzile din Liverpool, susţinut de englezi

X FACTOR 2017: Cristian Armando Drăgan a plecat din România în urmă cu trei ani pentru că nu reușea să își găsească de muncă, iar în prezent este angajat la o firmă de transport în Anglia, la Liverpool. În timpul liber, românul cântă pe străzile din centrul orașului la chitară, iar coverurile sale după melodiile lui Ed Sheeran au fost atât de apreciate, încât s-au viralizat rapid pe site-urile de socializare și au ajuns în toată presa din Anglia.

Citeşte şi X FACTOR: Brenciu, uimit la prima ediţie din 2017: „Nu se poate aşa ceva”

Unora nu le venea să creadă că eu cânt, aşa că au venit să stea de vorbă cu mine. Îmi spun că se distrează mai bine cu mine decât în cluburi, că ar fi trebuit să fie acasă de două ore, dar nu pot pleca”, a povestit Armando.

Reacția celor de pe stradă i-a dat curaj lui Armando, așa că și-a luat inima în dinți și a urcat pe scena X Factor la audiții, iar acum este susținut și de oamenii din Liverpool, care au aflat despre participarea sa în show-ul X Factor.