X FACTOR: Sexy-concurenta, ţinută răvăşitoare până şi pentru Cheloo

X FACTOR: Andreea Lazăr i-a cucerit pe juraţii de la show-ul Antenei. 

16 nov. 2013, 09:55

X FACTOR: Andreea Lazăr, concurenta sexy din acest sezon de X Factor, a fost de fiecare dată o apariţie controversată pe scena super show-ului X Factor. Fie că a ales să poarte o rochie transparentă neagră din dantelă, o creaţie Cătălin Botezatu, fie că a mizat pe un decolteu ameţitor, Andreea Lazăr a fost mereu în centrul atenţiei. Inevitabilul s-a produs şi în următoarea etapă a show-ului, vizita concurenţilor la casele juraţilor, moment pentru care Andreea Lazăr a ales o superbă rochie albastră, cu un decolteu imens şi cu spatele gol, lăsându-i pe toţi să se întrebe dacă poartă sau nu lenjerie.

X FACTOR: Răzvan nu a ratat ocazia să o întrebe: „Măi Andreea, în ce te-ai mascat? Nu ţi-e greu? E deja a treia oară când ne vedem şi tu… Aşa dormi?”. Şi Mihai Bendeac, invitatul Deliei, a glumit pe seama ţinutei concurentei: „Văd că ai deja două steluţe. Mai lipseşte a treia!”. 

X FACTOR: Scene incendiare în culisele emisiunii

Andreea Lazar, cunoscută şi sub numele Goddess Andreea, a avut meritul sa se califice in etapa urmatoare a X FACTOR, „bootcamp”, si a nimerit in echipa Deliei. Dan Bitman, singurul jurat care votase NU la preselectii, a fost de aceasta data un sustinator fervent al Andreei si a dorit ca el personal sa o sune si sa ii dea vestea cea buna.

In aceeasi sectiune desi probabil telespectatorii nu se asteptau, s-a derulat si etapa bootcamp-ului, etapa in care ramasesera doar cativa zeci de concurenti. Andreea a interpretat piesa Hallelujah (Leonard Cohen) şi a trecut fara probleme in etapa urmatoare a X FACTOR.

La sfarsitul concursului toata echipa Deliei impreuna cu Andreea, care era imbracata intr-o rochie creata de Catalin Botezatu, au sarit in piscina spre deliciul telespectatorilor.

Duminica, 17 noiembrie, vom afla care sunt finalistii galelor finale „X Factor” din acest an.

Citeşte şi:

X FACTOR. Cheloo, sensibilizat până la ghips de o concurentă VIDEO