X FACTOR. Ştefan Bănică jigneşte concurenţii. „Este un om frustrat. Este depresiv, să nu mai jurizeze”

Sa-i fereasca Sfantu' pe cei care vor da ochii cu Stefan Banica, in calitate de jurat. Trebuie sa aiba mare grija cum se prezinta in fata lui, caci sansele sa mearga mai departe sunt mai mult decat infime. Pana acum, ar fi dat de pamant cu concurentii.

09 iul. 2014, 11:22
X FACTOR. Ştefan Bănică jigneşte concurenţii. „Este un om frustrat. Este depresiv, să nu mai jurizeze”

De cand s-a transformat din prezentator, in jurat, Stefan Banica este parca alt om, scrie cancan.ro. Si, nicidecum, in sensul bun al cuvantului. Cantaretul taie si spanzura printre participantii unui concurs de talente.

Citeşte şi Prima fotografie cu Ştefan Bănică Jr. în postura de jurat la X FACTOR. Fanii sunt REVOLTAŢI

Si asta n-ar fi fost totusi o problema, daca ar face-o, in mod corect, in interesul show-ului. Numai ca, toti concurentii se plang de atitudinea cantetului. I-ar trata ca pe ultimii oameni.

Citeşte şi X FACTOR. Un concurent a slăbit 35 de kilograme pentru a participa la concurs. Uite cum arată acum FOTO

„Asa ceva este inadmisibil. Chiar nu inteleg ce cauta acest domn in juriu. Daca este nervos sau depresiv, sa nu mai jurizeze, Dumnezeule. Nu se poate asa ceva. Nu lasa pe nimeni sa-si faca numarul. Ii intrerupe din primele secunde. Asta e un om frustrat, domne. Plus ca, nici nu vreti sa stiti in ce hal vorbeste cu concurentii”, s-a plans profesoara de canto a uneia dintre participantele batjocorite de Stefan Banica.