X Factor: Ştefan Bănică Jr. a RECUNOSCUT de la cine a MOŞTENIT pasiunea pentru MUZICĂ

Ştefan Bănică Jr. a recunoscut în sfârşit, după multă vreme, cine este adevăratul personaj din viaţa sa, care i-a dezvoltat pasiunea pentru muzică.

RomaniaTV.net
01 oct. 2015, 12:58
X Factor: Ştefan Bănică Jr. a RECUNOSCUT de la cine a MOŞTENIT pasiunea pentru MUZICĂ

X FACTOR 2015: Potrivit site-ului oficial al show-ului de talente „X Factor„, Ştefan Bănică Jr. a făcut recent un anunţ de zile mari.

Chiar dacă artistul a moștenit talentul tatălui său în ceea ce privește actoria și vocea, pasiunea pentru muzică, însă i-a fost transmisă de către mentorii pe care i-a avut de-a lungul vieții.

Jerry Lee Lewis, supranumit „The Killer”, unul dintre pionierii rock’n’roll-ului, a împlinit ieri 80 de ani.

Cu ocazia zilei de naştere a lui Jerry Lee Lewis, supranumit şi „The Killer”, unul dintre pionierii rock’n’roll-ului, Ştefan Bănică Jr. nu s-a putut abţine şi a scris pe contul lui de Facebook un mesaj dedicat mentorului său, care l-a înclinat spre muzică.

„Datorită lui m-am apucat să cânt la pian, și nu doar cu mâinile. M-a influențat enorm și am avut onoarea să-l cunosc personal la „Cerbul de Aur”, în 1993. Îl consider unul dintre cei mai mari artiști în viață! La mulți ani, „killere!”, a scris Ştefan Bănică Jr. pe contul de socializare.

Citeşte şi  Unul dintre cei mai iubiţi juraţi de la X Factor vorbeşte pentru prima dată de moarte: Am făcut un test