Xonia, schimbată total, după ce în urmă cu 3 luni apărea cu faţa umflată. Suferea de o boală rară FOTO

Xonia şoca pe toată lumea în urmă cu trei luni, când apărea transformată complet, cu faţa umflată. Era de nerecunoscut atunci şi declara că nu şi-a făcut nicio intervenţie chirurgicală, ci suferea de o boală rară, care declanşa această schimbare.

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 14:28

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus‘, spunea Xonia la un post de televiziune.

Acum, vedeta nu mai are fața umflată și a postat pe rețelele de socializare imagini de senzație, din timpul unei şedinţe foto, iar faţa ei şi-a revenit total.

 

Xonia a apelat la chirurgul estetician

Deși Xonia susține că de data aceasta nu a intervenit în zona feței, aceasta și-a făcut, de-a lungul timpului, mai multe intervenții estetice: s-a operat la nas, și-a mărit buzele și de zvonește, de asemenea, că și-ar fi injectat și pomeții.

Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea„, spunea Xonia.