Xonia se împacă cu fostul iubit? Declaraţiile artistei: „În America mă voi vedea”

Xonia se împacă cu fostul iubit? Este o cântăreaţă apreciată în România şi a reuşit să îşi formeze un public numeros, are fani atât de la noi din ţară, cât şi din America, acolo unde a crescut alături de familia ei.

04 oct. 2022, 22:11
Xonia se împacă cu fostul iubit? Declaraţiile artistei: „În America mă voi vedea”
Xonia se împacă cu fostul iubit?

Xonia se împacă cu fostul iubit? Cu toate că s-a întors de curând în țară, aceasta va face din nou o vizită peste ocean, acolo unde se află chiar fostul partener, cu care a rămas în relaţii foarte bune. Recent, artista a făcut dezvăluiri despre bărbatul care a fost împreună o bună perioadă de timp.

Citeşte şi: Xonia, prima reacţie după ce Andreea Tonciu a spus că risca să se întoarcă gravidă de la Survivor: „A omis să spună că voia şi ea să-i facă masaj erotic”

Xonia se împacă cu fostul iubit?

În America mă voi vedea cu toți prietenii mei. Am rămas cu fostul iubit într-o relație de prietenie. În general, după ce ai iubit pe cineva, îți rămâne o parte din suflet la acea persoană. După mulți ani de zile din momentul finalizării unei relații, unde doi oameni au decis că nu se mai potrivesc, se poate că aceștia să rămână prieteni.„, a declarat Xonia, la Antena Stars.

Xonia a făcut primele declaraţii după eliminarea sa de la Survivor România. Aceasta a vorbit despre experienţa sa din Republica Dominicană şi a spus cine e de vină pentru plecarea ei din competiţie.

Aveam același punctaj ca și Elena, am arătat că nu sunt așa paletă la probe. Consider că Elena avea niște motive personale. Echipa mea nu m-a votat. (…) Eu mă vedeam în finală. Eram pornită să stau acolo până la final. (…)

Mi-am dorit foarte mult să fiu acolo.(…) Eu nu am putut să fac sport mult timp, am o problemă autoimună, dar nu vreau să o spun, că nu fac paradă din asta, nu vreau să mă fac victimă.

Am reluat într-adevăr antrenamentele pentru emisiune. (…) Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje. (…) Eu nu făceam nimic diferit. Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective. (…) Voiam să câștig și să rămân în finală.  Dumnezeu așa a vrut, eu am încredere, așa a fost să fie.

Nu ai unde să te duci la baie, să te speli. Puțeam toți. Dar nu mai simțeam.(…)  Fetele, în afară de Laura, au avut toate momentele lor de slăbiciune, nu știu dacă acum sunt bine. Bărbații s-au adaptat mai ok”, a povestit Xonia, potrivit protv.ro.