SULEYMAN MAGNIFICUL dispare. „Yaman”, noul serial turcesc care apare în decembrie

Din păcate, serialul de succes "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii" va ajunge la final săptămâna viitoare. Spre fericirea publicului locul lăsat liber de vechiul serial va fi înlocuit cu unul nou. "Yaman", noul serial turcesc va avea premiera pe 12 decembrie, începând cu ora 20.00.

05 dec. 2014, 09:00
SULEYMAN MAGNIFICUL dispare. „Yaman”, noul serial turcesc care apare în decembrie

SULEYMAN MAGNIFICUL va fi înlocuit. Din distribuţia noului serial fac parte actori cu care publicul din România este deja familiarizat. Pe Catagay Ulusoi, interpretul lui Yaman, publicul a avut ocazia să-l urmarească în serialul „Feriha”, iar Baris Falay, care îl interpretează pe avocatul Selim, a jucat în „Ezel”, scriu cei de la WOWBiz.

Yaman este personajul principal al serialului. Este cel care uneşte două lumi antagonice: cea a bogaţilor şi cea a săracilor. El este personajul curajos care se luptă din răsputeri să îşi ajute familia încercată de greutăţi şi să îşi schimbe condiţia socială.

Când Yaman este luat de pe străzile sărace din Tozludere de către avocatul Selim Serez şi de soţia acestuia, Ender, cei doi nici nu bănuiesc ce schimbări le va produce tânărul în vieţile lor şi ale celor din jur. Cei doi soţi au un fiu, pe nume Mert, care îl va considera pe Yaman frate şi prieten căruia îi va împărtăşi modul lui ciudat de a privi lumea, dar şi încercările şi necazurile prin care trece în încercarea de a-i câştiga inima lui Eylül. Yaman se va îndrăgosti şi el de o fată, pe nume Mira Beylice, însă dragostea lor va fi încercată permanet de trecutul celor doi, dar şi de prejudecăţile celor din jur.

Citeşte şi  Cum moare Suleyman Magnificul. Vizirul îi ascunde moartea timp de 48 de zile. Află uimitorul secret de stat