Yoghinii de la MISA, revoltaţi că guru Bivolaru le-a mărit taxa pentru participare la tabăra de vară

Tensiuni în interiorul mişcării de integrare spirituală în absolut (MISA). Adepţii spun că taxa de participare la tabăra de vară de la Costineşti este uriaşă. Cei care vor să se prindă în spirală ar trebui să achite 700 de lei.

13 aug. 2014, 15:01
Yoghinii de la MISA, revoltaţi că guru Bivolaru le-a mărit taxa pentru participare la tabăra de vară

Yoghini grupaţi în jurul lui Gregorian Bivolaru, în celebra Mişcare pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), sunt revoltaţi că taxa pentru participarea la tabăra din Costineşti a fost triplată, de la circa 200 de lei de persoană, cât costa până acum, la 700 de lei, pentru ediţia care va avea loc vara aceasta, timp de 34 de zile, în lunile august şi septembrie.

CITEŞTE ŞI: Detalii şocante din dosarul lui Bivolaru. Guru avea un vocabular extrem de obscen cu minorele

Potrivit atitudineaonline.ro, organizatorii au înşirat un ditamai cearşaful de explicaţii şi motive, pe site-ul MISA, concluzia fiind că yoghinii ar trebui să zică sărumană pentru scumpire şi să lase mocangeala şi fiţele dacă vor integrare spirituală de calitate. Interesant este că oamenii lui guru Bivolaru marşează pe ideea că evenimente de anvergură mult mai mică, de regulă organizate de impostori şi nu de iluminaţi precum cei din MISA, sunt incomparabil mai scumpe, iar acolo nu face nimeni scandal: 250 de euro pentru un workshop de 2 zile de meditaţie, 1.000 de lei pentru o tabără yoga de 5 zile, 500- 700 de dolari pentru o tabără în SUA sau chiar 777 de euro pentru una de 10 zile în Europa.

Citeşte şi: Gregorian Bivolaru, urmărit internaţional, ţine conferinţe online pentru adepţii MISA