YouTube lansează oficial opţiunea aşteptată de milioane de utilizatori

YouTube a lansat oficial opţiunea Video Chapters pentru creatorii de conţinut. Aceasta îi va ajuta pe utilizatori să vizualizeze ușor și rapid capitolele care îi interesează din cadul unui material video mai lung.

RomaniaTV.net
30 mai 2020, 19:51
YouTube lansează oficial opţiunea aşteptată de milioane de utilizatori

Noua funcţie le permite celor care încarcă filme lungi să le fragmenteze pe capitole şi să scoată în evidenţă subiectul relevant pentru fiecare dintre secţiuni. Acest lucru îi va ajuta pe utilizatori să își ia informațiile de care au nevoie dintr-un video mai rapid şi mai uşor.

Citeşte şi: Donald Trump, criză de nervi pe Twitter după ce a fost notificat că propagă ştiri false

Video Chapters a fost în teste din aprilie şi până acum şi a primit un feedback foarte bun din partea utilizatorilor, aşa că acum opțiunea este disponibilă atât pe desktop, cât şi pe mobil.

Creatorii trebuie să aleagă un video şi să selecteze cel puţin 3 capitole în care să îl fragmenteze. E important ca fiecare secţiune să aibă cel puţin 10 secunde. Apoi, aceștia trebuie să scrie timecodul şi titlul capitolului, care va apărea pe ecran.

Deşi pare o funcţionalitate măruntă, Video Chapters îi va determina pe creatorii de video-uri să genereze conţinut mai structurat şi mai atractiv şi mai relevant, care să răspundă unui consumator grăbit, mai selectiv şi mai exigent.

Donald Trump a semnat ordinul care restricţionează Twitter, Facebook, Instagram şi YouTube

Preşedintele Donald Trump a semnat joi ordinul executiv care vizează legislaţia pin care sunt protejate companiiile de social media, la câteva zile după ce Twitter a marcat două dintre postările sale referitoare la votul prin corespondenţă ca fiind potenţial false, anunţă CNN. Conform Reuters, această încercare de a interveni în media nu are şanse să treacă testul legalităţii.

După ce Trump a ameninţat că va închide Twitter pentru că i-a avertizat pe utilizatori să verifice veridicitatea tweet-urilor sale, un oficial german de rang înalt a sugerat tot pe această reţea de socializare că operatorului acesteia, care are sediul central în California, i-ar fi mai bine în Germania.

„Aceasta este o invitaţie de a se muta în Germania”, a scris pe Twitter Thomas Jarzombek, responsabil cu economia startup-urilor în Germania.

Aici aveţi liberatea să criticaţi guvernul şi să combateţi ştirile false. Avem un ecosistem extraordinar pentru tehnologie şi startupuri, compania voastră s-ar potrivi perfect aici şi vă vom deschide orice uşă„, a afirmat Jarzombek.