YouTube pentru Windows Phone va fi realizat in colaborare cu Google

Una dintre cele mai populare aplicaţii de YouTube pentru Windows Phone este realizată de Microsoft şi putea fi descărcată gratuit până de curând. Din păcate, cei de la Google s-au supărat foarte tare pe o parte din portofoliul de funcţii inclus în aplicaţie şi au apelat la gigantul din Redmond pentru a-i motiva legal să scoată aplicaţia din Store.

25 mai 2013, 13:44
YouTube pentru Windows Phone va fi realizat in colaborare cu Google

Motivele principale ale scandalului au fost legate de imposibilitatea creatorilor de continut de a afisa reclame in formatul paginii de vizionare. Al doilea repros a fost legat de introducerea functiei de download la clipuri pe trei niveluri de calitate. Ca fapt divers, Google nu a introdus niciodata aceste functii in aplicatiile sale de YouTube pentru alte platforme.

,,Microsoft si YouTube lucreaza impreuna pentru a actualiza aplicatia YouTube pentru Windows Phone in speranta de a o face in conformitate cu API-ul YouTube, inclusiv activarea reclamelor, in cateva saptamani.” Aplicatia in cauza este scoasa de pe Windows Phone Store de cateva zile si, daca ne luam dupa un comunicat al celor de la Google, au inceput tratativele cu Microsoft. Aparent, in cateva saptamani vom vedea o noua versiune a aplicatiei care va face o treaba si mai buna in a functiona dupa criteriile lui YouTube.

Citeşte mai departe tot articolul pe Playtech