Zanni, dezvăluiri despre situația sa financiară: „Nici nu mai verific banii când intră în cont. La modul ăsta, îmi e atât de ușor și lejer că nici nu mă uit”

Zanni are o poveste tristă, parcă desprinsă din filme. Cei care l-au ascultat de-a lungul timpului au fost, cu siguranță, mișcați de experiența sa de viață.

28 apr. 2022, 16:47
Zanni, dezvăluiri despre situația sa financiară: „Nici nu mai verific banii când intră în cont. La modul ăsta, îmi e atât de ușor și lejer că nici nu mă uit”

În ciuda greutăților prin care a trecut, el crescând o mare parte din timp la orfelinat, Zanni și-a găsit drumul său, a devenit apreciat de o țară întreagă și s-a apucat și de muzică. Zanni a devenit cunoscut în urma participării în cadrul emisiunilor „Survivor” și „Chefi la cuțite”.

Participarea la Survivor i-a adus lui Zanni un succes răsunător. A reușit să obțină marele premiu în valoare de 50.000 de euro, adică circa 250.000 de lei, după cele șase luni pline de provocări din Republica Dominicană.

Zanni continuă să câștige bani frumoși din activitățile sale. Artistul a mărturisit că a ajuns în situația în care nici măcar nu-și mai verifică continurile. Pe lângă concerte și servicii artistice, Zanni se ocupă și de partea administrativă a propriei lui firme.

Citește și Zanni mărturisiri emoționante de Crăciun: „Mereu am fost singur de sărbători. M-am dus la un centru de copii, să fac niște cadouri”

„Am primit salariul de la Pro TV, dar intră pe contul de firmă, nici n-am intrat să-mi număr banii, nici nu verific când intră. La modul ăsta, îmi e atât de ușor și lejer să fac treaba asta, că nici nu m-am uitat la banii care-mi intră, nici nu pot să intru în ei, știu că e ceva cu firma, cu dividende, impozitul pe venit, că dacă scoți, trebuie să justifici banii. Eu n-am înțeles treaba asta, am zis: «Din firma mea eu trebuie să justific banii mei?» Dar când ești prost ca mine și nu știi d-astea, trebuie să înveți ce înseamnă firmă!”, a mărturisit Zanni în exclusivitate pentru Cancan.

Zanni i-a transmis și un mesaj mamei sale pe care nu a cunoscut-o niciodată. „Nu mă vedeam făcând treaba asta, dar uite, mamă, te uiți la mine de undeva, de unde stai tu și uite-mă aici, în măsură să intervievez concurenții de la «Survivor România», să-i cântăresc și să văd ce anume le lipsește, și anume totul! Dacă ei se află acasă, înseamnă că le-a lipsit foarte mult. Sunt onorat!”, a mai spus artistul pentru Cancan.

Citește și Zanni a dezvăluit motivul pentru care nu pleacă niciodată în vacanță. De ce nu-l suporta pe Marius Manole